800 TL civarı veya daha ucuz F/P mouse önerisi

Bütçe
800

1453mehmett

Decapat
Daha fazla  
700 TL civarı veya daha ucuz F/P mouse önerisi lazım. Yanına yine F/P mouse pad olur 1000 TL'yi aşmayacak şekilde.

Viper Mini. (Geçen hafta 700Tlydi bu hafta 1200 1300lere çıkmış alınmaz artık. Geçen yıl 200TL'ye itopyadan 3 tane çektim yanında da mousepad hediye geldi hepsini ayrı ayrı sattım.)

Tutuş belirtilmemiş el ölçüsü belirtilmemiş. İlla öneri lazımsa ROG Keris bak İtopya'da 750 TL.

Hocam palm tutuş olacak, elim orta-büyük sayılır ve bu fareyi çok gördüm ama DPI tuşunun altta olması benim hoşuma gitmedi.
Ben 500 600 TL civarı Gamepower renji, Devour ve EVGA X17 modelleri görmüştüm sizce iyi midir ya da bu fiyat bandında daha iyileri var mıdır?

Son düzenleme:
Hocam palm tutuş olacak, elim orta-büyük sayılır ve bu fareyi çok gördüm ama DPI tuşunun altta olması benim hoşuma gitmedi.
Ben 500 600 TL civarı Gamepower renji, Devour ve EVGA X17 modelleri görmüştüm sizce iyi midir ya da bu fiyat bandında daha iyileri var mıdır?
İlk 2 model değerlendirmeye alınmaz bile, EVGA ise kablo kalitesi, skatez kalitesi ve ağırlıktan kaybediyor.

Direk ROG Keris bu fiyatta tartışmasız en iyi. Pad olarak da klassepro alıp 1000TL'nin bir tık üstüne çıkıp mouse+mouse pad işini uzun süre unutabilirsiniz.
750 TL ROG Keris + 190 TL Trendyol'dan 90x40 Xrades, 1000 TL'nin altında kapatır. Klasse, Xrades ve Porge arasında çok minimal fark var.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı