Ben senin yerinde olsam fareye abanırdım. Sağlam bir ses kartın yoksa kulaklığın aşırı önemi yok. Ergonomik, klasik bir kulaklık yeterli olacaktır. Yine de iyi bir ses kartın olduğunu düşünerek tavsiyede bulunacağım.
Klavye konusunda da seçtiğin marka ile problem yaşayan çok insan var.
SteelSeries Apex 100 Oyuncu Klavye SSK64440 Fiyatı (179 TL - Gamepower'ın mekaniğini alacağına, bunu alman daha mantıklı bence. Çünkü mekanik, kaliteli bir klavye bütçeni arttırmanı gerektirecek).
Snopy Rampage SN-RW66 Alpha-X USB 7.1 Surround Oyuncu Fiyatı (230 TL - Hayatımda mikrofon dışında hiç Snopy kullanmadım ama Everest, Gamepower, Frisby gibi markalara oranla daha sağlam olduğunu söyleyebilirim. Aldığım mikrofonu 1 senedir kullanıyorum ve çok net ses kalitesi var. Buna dayanarak riske girip, bu kulaklığı alırdım. Birkaç kere denemiştim ve okuduğum yorumlara göre de riske girip alınabilir. Bunu tavsiye etmemin sebebi; bana göre mouse'a öncelik vermek daha iyi olacak. Eğer riske girmem diyorsan üstteki önerim daha dengeli tabii ki).
Ben senin yerinde olsam fareye abanırdım. Sağlam bir ses kartın yoksa kulaklığın aşırı önemi yok. Ergonomik, klasik bir kulaklık yeterli olacaktır. Yine de iyi bir ses kartın olduğunu düşünerek tavsiyede bulunacağım.
Klavye konusunda da seçtiğin marka ile problem yaşayan çok insan var.
G102 Rival 110 ile kapışırken 100 neden öneriyorsun? Bu fareye abanmak mı oluyor? Tamamen saçmalık. GamePower klavye arkadaşımda var gayet güzel diyor. Markası yeni diye ön yargılı olmayalım. Bence sadece değiştiriyorsa kulaklığı değiştirsin. Kötü demiyorum kulaklığa ama sorunları var.
G102 Rival 110 ile kapışırken 100 neden öneriyorsun? Bu fareye abanmak mı oluyor? Tamamen saçmalık. GamePower klavye arkadaşımda var gayet güzel diyor. Markası yeni diye ön yargılı olmayalım. Bence sadece değiştiriyorsa kulaklığı değiştirsin. Kötü demiyorum kulaklığa ama sorunları var.
Sana açıklama yapmayacağım. Çünkü sensör teknolojilerinden haberin yok. Sen arkadaşının ağzına bakarak Gamepower kullanmaya devam et Forumları biraz araştırırsan ne kadar çok problem çıktığını görürsün.
Klavyenin mekanik olması benim için önemli eğer önerebileceğin bir mekanik klavye varsa bütçeyi 100 tl arttırabilirim.Bu arada forumlarda gamepower ile ilgili şikayet görmedim tek söylenen şey plastik kalitesinin kötü olması
250 Tl üstü Gamepowerdan başka mekanik klavye yok ama mekanik hisli var onlarda msi markası vs. Bence fazladan para verme vericeksende kulaklığı artcis 5 al başka önerim yoktur.
He birde SteelSeries 110 bu mouseyede bakabilirsin,hangisi hoşuna giderse.
Klavyenin mekanik olması benim için önemli eğer önerebileceğin bir mekanik klavye varsa bütçeyi 100 tl arttırabilirim.Bu arada forumlarda gamepower ile ilgili şikayet görmedim tek söylenen şey plastik kalitesinin kötü olması
Dostum neden bu kadar önyargılısın? Aynı fiyata full mekanik alacağına neden 8 tuşlusunu alsın? Yapma gözünü seviyim bu önyargılar yüzünden adamlar kendilerini nasıl ispatlicaklar? Güzel işler yapıyolar bunu anlamalısın.
Dostum neden bu kadar önyargılısın? Aynı fiyata full mekanik alacağına neden 8 tuşlusunu alsın? Yapma gözünü seviyim bu önyargılar yüzünden adamlar kendilerini nasıl ispatlicaklar? Güzel işler yapıyolar bunu anlamalısın.
Bu tarz markalar, işinin şansına kaldığı markalardır. Bir standart ve otomasyonu yoktur. Hele ki arıza verdiğinde, arkasında senin haklarını koruyabilecek düzgün bir firma bulamazsın.
Markayı arkadaştan duymak ve arkadaşında görmek ayrı, onu kullanmak ve geri bildirimleri araştırmak apayrı bir şey. Gamepower, James Donkey ve Everest gibi markalar ucuz etin yahnisi misali 3 ay, 5 ay sorun çıkarmaz, sonra patlar.
He, benim kumar oynayacak, şansımı deneyecek ve çöpe atacak 250 liram var diyorsan orası ayrı bir şey. Bir şey diyemem.