800 TL ekipman önerisi

Rival 310
Arkadaşlar önerileriniz için hepinize teşekkür ederim.Şunları almaya karar verdim.
Steelseries Arctis 3
Steelseries Apex m400
Fare konusundada şu ikisi arasında kaldım
Steelseries Rival 310
Steelseries rival 300 hyper beast
Hyper beastın tasarımını çok beğendim fakat ikisi arasında kalite farkı varsa rival 310 almayı düşünüyorum hangisini önerirsiniz
Kardeşim daha demin okudum Artcis3 yazılım programı oyunda lag yapıyomuş farede ve herkes bundan şikayetçi. Hatta seni etiketliyim. Bence hala değiştirebilirsin MSI DS502 7.1 Kulaküstü Oyuncu Kulaklık Fiyatı - Taksit Seçenekleri Bu kulaklık kat kat iyi yazılımı var 7.1 i falan çok güzel yorumları var. Bence bunu al.

Son düzenleme:
Rival 310

Kardeşim daha demin okudum Artcis3 yazılım programı oyunda lag yapıyomuş farede ve herkes bundan şikayetçi. Hatta seni etiketliyim. Bence hala değiştirebilirsin MSI DS502 7.1 Kulaküstü Oyuncu Kulaklık Fiyatı - Taksit Seçenekleri Bu kulaklık kat kat iyi yazılımı var 7.1 i falan çok güzel yorumları var. Bence bunu al.
Önerdiğin kulaklık çok pahalı.Eğer sse3 donuyorsa ayarlamalarımı yaptıktan sonra kapatırım yazılımı o yönden sıkıntı yok bence

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı