800 TL Foxconn 2ABF anakarta işlemci önerisi

Arshavinfx

Hectopat
Foxconn ABF anakartıma uygun bu işlemciden daha iyi bir işlemci istiyorum. Bütçem Max 800 TL. AMD veya Intel fark etmez.
Oyun oynarken bu işlemci çok sıkıntı yapıyor %100 sürekli. Valorant oynuyorum merak edenler için. İyi günler.
PSU 300W

Son düzenleyen: Moderatör:
Xeon işlemcilerle alakalı olarak hiçbir bilgim yok. Kesin olarak kasmaz dediğiniz bir işlemci varsa, öneri alabilirim.

Kasar, kasmaz gibi durum belirtemem size. Mevcut işlemcinizden daha iyi performans alırsınız. Benim tavsiyem i7 3770K almanız yönünde. OC yapma şansınız da olur sisteminiz desteklerse. Daha iyi bilen arkadaşlar gün içerisinde mutlaka öneri verirler.

Eğer anakartınız O.C destekliyor ise İ7-3770K, desteklemiyorsa i7-3770 tercih edebilirsiniz. En güçlü işlemciler bunlar 3. nesilde. Ayrıca ekran kartınız nedir? Darboğaz olup olmayacağından soruyorum.

i7 3770K'yi bütçenize göre bulursanız bunu alın fakat bulamazsanız i7 2600K'ye yönelebilirsiniz. Bu iki işlemci bütçenize göre bulabileceğiniz en iyi işlemcilerden.

O anakarta fazla değil mi? i5 3570 daha mantıklı olacaktır diye düşünüyorum. Bir de K serisine boşa para vermesine gerek yok nasıl olsa o anakart O.C desteklemeyecektir.

Son düzenleyen: Moderatör:
i5 3470 var bende şu an ama %100 oluyor oyun oynarken. i3'ler nasıl bilmiyorum ama uygun maliyetli ve performansı iyi olan bir işlemci lazım bana.

O anakarta fazla değil mi? i5 3570 daha mantıklı olacaktır diye düşünüyorum. Bir de K serisine boşa para vermesine gerek yok nasıl olsa o anakart O.C desteklemeyecektir.
Dediğim işlemcinin fiyatı Letgo gibi yerlerde bütçesine uygun bulunabiliyor. Rahat kullanımı olur, diğer serilere göre daha çok rahat ettirir.

Eğer anakartınız O.C destekliyor ise i7-3770K, desteklemiyorsa i7-3770 tercih edebilirsiniz. En güçlü işlemciler bunlar 3. nesilde. Ayrıca ekran kartınız nedir? Darboğaz olup olmayacağından soruyorum.

GT1030 kullanıyorum ekran kartı olarak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…