800 TL Foxconn 2ABF anakarta işlemci önerisi

Arshavinfx

Hectopat
Foxconn ABF anakartıma uygun bu işlemciden daha iyi bir işlemci istiyorum. Bütçem Max 800 TL. AMD veya Intel fark etmez.
Oyun oynarken bu işlemci çok sıkıntı yapıyor %100 sürekli. Valorant oynuyorum merak edenler için. İyi günler.
PSU 300W

DAD.png

QWEWQ.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Kasar, kasmaz gibi durum belirtemem size. Mevcut işlemcinizden daha iyi performans alırsınız. Benim tavsiyem i7 3770K almanız yönünde. OC yapma şansınız da olur sisteminiz desteklerse. Daha iyi bilen arkadaşlar gün içerisinde mutlaka öneri verirler.

AMD ile Intel fark eder, ikisi farklı soketler kullanıyor. Sizin anakartınız Intel ürünlerini destekliyor.

Letgo gibi veya farklı sitelerde bulursanız i7-3770K alabilirsiniz. Alternatif olarak Xeon işlemcilere de yönelebilirsiniz.

O anakarta fazla değil mi? i5 3570 daha mantıklı olacaktır diye düşünüyorum. Bir de K serisine boşa para vermesine gerek yok nasıl olsa o anakart O.C desteklemeyecektir.

Son düzenleyen: Moderatör:
i5 3470 var bende şu an ama %100 oluyor oyun oynarken. i3'ler nasıl bilmiyorum ama uygun maliyetli ve performansı iyi olan bir işlemci lazım bana.

O anakarta fazla değil mi? i5 3570 daha mantıklı olacaktır diye düşünüyorum. Bir de K serisine boşa para vermesine gerek yok nasıl olsa o anakart O.C desteklemeyecektir.
Dediğim işlemcinin fiyatı Letgo gibi yerlerde bütçesine uygun bulunabiliyor. Rahat kullanımı olur, diğer serilere göre daha çok rahat ettirir.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı