800 TL gamepad tavsiyesi

ulasozeken

Hectopat
Daha fazla  
800 TL civarı bir bütçem var 1000'e kadar da çıkabilme ihtimalim var. EA FC 25 God of War RDR2 ETS 2 gibi oyunlar oynayacağım önerilerinizi bekliyorum.

Diğer daha az bilindik, riskli markaları da kullandım. Bu fiyat aralığında stabil ve düzgün bir performans için eski ve bence kablosu bir süre sonra sıkıntı çıkarıyor da olsa F310 en ideal tercih olur.

"100 daha arttır" işini ben de çok sevmem, lakin eğer 1400'e zorlayabilirsen harika bir kol Cyclone Pro. 9. nesil Xbox kolundan önde olduğu noktaları da var hatta. Ve fiyatı harika, malum normalde 2000'e satılan bir kol.

"100 daha arttır" işini ben de çok sevmem, lakin eğer 1400'e zorlayabilirsen harika bir kol Cyclone Pro. 9. nesil Xbox kolundan önde olduğu noktaları da var hatta. Ve fiyatı harika, malum normalde 2000'e satılan bir kol.

Coğu kişi ConnectGame'den aldığı ürünün arızalı olduğunu ve şikayet ettiğinizde geri dönüş yapmadığını söylüyor.

Coğu kişi coonectgame'den aldığı ürünün arızalı olduğunu ve şikayet ettiğinizde geri dönüş yapmadığını söylüyor.
Kendi Direwolf 2'mi oradan aldım. Forumda çoğu kişi de aldı benzer ürünleri. Ürün sorunsuz eline ulaşır, onda sorun olmaz. Lakin iade gibi işlerde sorun oluyor, orası öyle.

Bunlar nasıldır?

Bunlar nasıldır?
Size önerim YXBA olan kontrolcüleri değil XYAB olan kontrolcüleri kullanmanı öneririm. Ama yine de siz bilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı