800 TL hırka önerisi

efetutorial

Hectopat
Yer
Başakşehir/İstanbul
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Cpu: Ryzen 5 5600
Gpu: RTX 4060 Tİ 8 GB
Ram: G.Skill RipjawsV 3x8 3600 MHz
Anakart: GIGABYTE B550 AORUS ELITE V2 4400Mhz (OC)
SSD: MLD M700 1TB 7000MB-5500MB/s
Kasa: THERMALTAKE S200 TG
İşlemci soğutucu: ID-COOLING SE-214-XT

Monitor: PHILIPS EVNIA 27" 27M1N3200ZA
Klavye: Darmoshark K8
Mouse: Razer Deathadder V2 Pro
Kulaklık: Razer BlackShark V2
Mikrofon: HyperX Quadcast
Siyah hırka arıyorum. Kaliteli bir şey olursa bütçem 1000TL'ye kadar genişleyebilir. Trendyol vs. gibi yerlerden değil, bilindik giyim markalarından olursa sevinirim. Baskı olursa çok büyük olmadıkça sorun olmaz.

Siyah hırka arıyorum. Kaliteli bir şey olursa bütçem 1000TL'ye kadar genişleyebilir. Trendyol vs. gibi yerlerden değil, bilindik giyim markalarından olursa sevinirim. Baskı olursa çok büyük olmadıkça sorun olmaz.
U.S Polo alabilirsiniz kumaşı kalitelidir sizi sıcak tutacaktır.

Puma Colorblock. Bu bütçede Puma’dan bir sürü spor ceket bulabilirsin. (Puma Ferrari Race, Evostripe vs.)

Puma Colorblock. Bu bütçede Puma’dan bir sürü spor ceket bulabilirsin. (Puma Ferrari Race, Evostripe vs.)
En son puma şort almıştım tek yıkamada pamuklanmıştı. Korkuyorum artık puma ürünlerin kalitesinden.

Mağazaya gidip kendin begensen daha iyi değil mi?
Mağazaya gitsem beğenmiyorum ki, belki webde beğenirim dedim o yüzden konu açtım.

En son puma şort almıştım tek yıkamada pamuklanmıştı. Korkuyorum artık puma ürünlerin kalitesinden.

Mağazaya gitsem beğenmiyorum ki, belki webde beğenirim dedim o yüzden konu açtım.
Üründen ürüne değişir o. Nike’a bakabilirsin ayrıyeten. Daha güzel ürünleri biraz bütçeni aşar yalnız.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı