800 TL ile ne alınabilir?

ımussr23

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar, ben Kurban Bayramı'nda 800 TL topladım. Ancak ne yapacağımı bilmiyorum. (8. sınıfa geçtim) oyuna mı yatırsam, kendi yaptığım antrenmanlarım için daha iyi bir basketbol topu mu alsam yoksa bilgisayar ekipmanları olarak klavye ve mouse mi alsam bilemedim. Tüm ihtiyaçlarım tam şu anda. 7 numara spalding top almayı, kalan parayi boğazıma harcamayı düşünüyorum. Sizin fikirleriniz nelerdir?

Arkadaşlar, ben Kurban Bayramı'nda 800 TL topladım. Ancak ne yapacağımı bilmiyorum. (8. sınıfa geçtim) oyuna mı yatırsam, kendi yaptığım antrenmanlarım için daha iyi bir basketbol topu mu alsam yoksa bilgisayar ekipmanları olarak klavye ve mouse mi alsam bilemedim. Tüm ihtiyaçlarım tam şu anda. 7 numara spalding top almayı, kalan parayi boğazıma harcamayı düşünüyorum. Sizin fikirleriniz nelerdir?

Biriktir aga, ben birkaç hafta önce her şeyim tam gerek yok deyip parayı yemeğe bastım ve şu an çok fena para lazım, para gittikçe değersizleşiyor ancak biriktirmek en iyisi.

İhtiyacın olan şeyler için para biriktirebilirsin.

Kısa vadede diğer arkadaşların dediği gibi biriktirebilirsin fakat uzun vadede birikim yapabileceğini sanmıyorum, eğer alabileceğin bir şey var ise biriktir yok ise direkt olarak harca bence.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı