800 TL Kasa Önerisi

Sensenin2

Kilopat
Daha fazla  
62381347-e519-41a9-972c-7166a2f90546.jpg
d3621546-ad70-4051-b736-d7640c0877d7.jpg
Fotoğrafta gördüğünüz gibi sıvı soğutmanın bir fanı kullandığım anakart bileşenine denk geldiği için vidalayamadım. Çünkü kasam desteklemesine rağmen sığmadığıdır. Esinleme yaparak klips attım. Şu an sağlıksız bir montaj oldu. Çünkü kullandığım kasanın sıvı soğutma yerinin kendine hayrı yok.
1- Soğutmamda ne gibi kayıp olur?
2- Bileşenlere zarar verme olasılığından dolayı fanı birisini çıkartsam diğeri idare eder mi?
3- Bütçem 800 TL olup önerebileceğiniz kasalara açığımdır.
4- Bu attığım linkteki kasayı alıp sıvı soğutma fanlarınıda SP120 RGB LED fan yapsam nasıl olur? CORSAIR CRYSTAL SERİSİ 460X RGB MidT ATX PENCERELİ KASA
5- Bu alacağım kasaya bu sıvı soğutma sığar mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
CORSAIR CARBİDE SERİSİ 400C SİYAH PENCERELİ KASA şu kasaya göz atabilirisiz. kasa seçerken 122 mm 154mm sıvı soğputucuyu destekleyecek kasa seçiniz. İyi günler.
Bunun beyazı hoşuma gitmişti. Peki benim attığım kasa 122 mm 154mm sıvı soğutu desteklemiyor mu?

www.corsair.com/en-eu/crystal-series-460x-rgb-compact-atx-mid-tower-case 460x'e 120-140-240-280-360 mm her türlü radyatörü takarsınız.
Kasa tavsiyem (şiddetle tavsiye ediyorum. Bu fiyat aralığında bir kasa alacaksanız mutlaka bunu almalısınız. :) ) : https://www.itopya.com/Cooler-Master-MasterCase-Pro-6-Blue-LED-MidTower-Kasa/
Cooler Master: MasterCase Pro 6
Bunun pro 5 modelini görüp beğenmemiştim. Ama pro 6 modeli gayet güzelmiş hoşuma gitti. İlk defa sizden görüyorum bu modeli.

Modelini araştırısanız eğer destekliyordur. Bir bilgim yok.Bu kasayı seçme nedenim soğutucu hirbir şekilde ana kartı engellemiyor olması, umarım sıvı soğutucuyu destekler. :)

sade duruyor laptobumu satarsam aynı kasadan alacağım :)

Halbuki sitesinde çift fanlı radyatör desteklediği yazıyor. Arkadaşların dediği gibi o fiyata MasterCase Pro 6 alabilirsiniz. İsterseniz 400tl ye Corsair Spec-Alpha alıp radyatörü öne takabilirsiniz.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı