Merhabalar, sistem topladım ama kuramadım. Anakartım ATX olduğu için kasaya ucu ucuna sığdı bende yeni bir kasa+PSU almayı düşündüm. Bütçem 800TL birçok konuya baktım bazı yerlerde Frisby markası övülürken bir yerde yerden yere vurmuşlar. bir yerde Xigmatek alın derken bir yerde rezalet demişler... Onerebileceginiz bir kasa var mı? PSU ile beraber önerirseniz daha güzel olur.
Merhabalar, sistem topladım ama kuramadım. Anakartım ATX olduğu için kasaya ucu ucuna sığdı bende yeni bir kasa+PSU almayı düşündüm. Bütçem 800TL birçok konuya baktım bazı yerlerde Frisby markası övülürken bir yerde yerden yere vurmuşlar. bir yerde Xigmatek alın derken bir yerde rezalet demişler... Onerebileceginiz bir kasa var mı? PSU ile beraber önerirseniz daha güzel olur.
COOLER MASTER MASTERBOX MB511 MESH ÖN PANEL 600W 3x120mm LED FANLI MidT ATX KASA fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
Tek fanı olan modeli de var 2 de. Bu 2 olan. Toz filtresi yok, PSU cover hakkında fikrim yok. Hava sirkülasyonu bence iyi ama biraz daha büyük kasa olabilirdi hava dolaşımı açısından. PSU'su kalitelidir. Bilgilendirme için teşekkürler.
Ryzen5 1600, ASUS TUF B450 ATX, RAM'ler hyperxfurry, ekran kartı şu anlık GT 1030'u kullanıyorum RX 570 alacağım şimdilik sonra GTX 1660 Super'e yükselteceğim
Zalman İ3 SERİSİ Mesh Panel 4 adet 12cm Beyaz Led Fanlı USB 3,0 Kasa: Amazon.com.tr
Sağlam kasa gibi duruyor
Yanına birde 600watt lik bir pusu önerir misiniz