800 TL klavye önerisi

3'ü arasında kaldım açıkçası :D

CM üzmez tek söyleyebileceğim bu.

CM üzmez tek söyleyebileceğim bu.
Şuan fiyatı olsun malzeme kalitesi olsun en dikkatimi o çekti fakat 3'ününde videosunu izleyip güzel bir araştırma yaptıktan sonra yarın sipariş geçeceğim.

Hangi ürünü almaya karar verdin dostum? Ben de bu aralar arayışlardayım ama o kadar çok seçenek var ki aralarında kayboluyorum. Aldığın ürünle ilgili bir yorum yapabilir misin?

ben aldığımda 800tl fiyatı vardı ara ara kontrol et düşebiliyor fiyatı.

ben aldığımda 800tl fiyatı vardı ara ara kontrol et düşebiliyor fiyatı.
Yanıtınız için teşekkürler ama ben bir daha TUF Gaming serisine bulaşmak istemiyorum hocam. Şuan aktif olarak kullandığım TUF Gaming M5 Mouse'u var ve keşke almasaydım diyorum. Uygulamaya girip makro atamaya çalıştığımda bilgisayarı çökertiyor. Silmeye kalktığımda silemiyorum, virüs gibi yazılımı var. Anlaşılan araştırmalara devam. Yine de tekrardan teşekkürler :)

Yanıtınız için teşekkürler ama ben bir daha TUF Gaming serisine bulaşmak istemiyorum hocam. Şuan aktif olarak kullandığım TUF Gaming M5 Mouse'u var ve keşke almasaydım diyorum. Uygulamaya girip makro atamaya çalıştığımda bilgisayarı çökertiyor. Silmeye kalktığımda silemiyorum, virüs gibi yazılımı var. Anlaşılan araştırmalara devam. Yine de tekrardan teşekkürler :)
Ben bilmem :D gayet memnunum açıkcası.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı