Razer BlackWidow V3 Tenkeyless RZ03-03491000-R3L1 Yeşil Switch Kablolu RGB Türkçe Mekanik Oyuncu Klavye Siyah en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.
Yay sesinin olmayacağı bir klavye istiyorsanız bütçenizi saklayın ve İtopya indirimlerini bekleyin. Ben size kaliteli Switch olan bir klavyeyi ucuza önerdim. Ama kalkıp 700 TL'ye de Rampage alınmaz. Ayrıca şunu da ekleyeyim, dünya üzerinde her ürün hakkında olumsuz yorum bulursunuz. Ama 1 ama 2.
Tuşlar konusunda bir şey diyemiyorum. Switch yapısı olarak yaklaştım.
Razer BlackWidow V3 Tenkeyless RZ03-03491000-R3L1 Yeşil Switch Kablolu RGB Türkçe Mekanik Oyuncu Klavye Siyah en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.
Daha önce Steelseries, Corsair, Logitech gibi markaların sırasıyla Apex M800, K70 Rapidfire, G910 Orion Spark gibi amiral gemilerini kullandım. 2014'te aldığım Razer Blackwidow'u arattılar. Şu an Razer Blackwidow V2 kullanıyorum çok memnunum.
Daha önce SteelSeries, Corsair, Logitech gibi markaların sırasıyla Apex M800, K70 rapidfire, G910 Orion spark gibi amiral gemilerini kullandım. 2014'te aldığım Razer Blackwidow'u arattılar. Şu an Razer Blackwidow V2 kullanıyorum çok memnunum.
Cherry MX Switch var. Ben de almayı düşünüyorum. En iyi klavye bu, 650TL'ye alınabilecek.
Edit: Normalde 650TL idi bu sabah, satıcı zam yapmak için ürünü satıştan kaldırmış.
Dediğim deathfire ex bakın o zaman hocam Cougar olması gözünüzü korkutmasın Türkiye pazarına yeni girdi sadece yoksa dünya genelinde satışı olan bir marka.