800 TL klavye önerisi

Bütçe
800
Hocam hibrit klavye ne oluyor ve ürün kalitelidir değil mi?

Ürün kaliteli hibrit şçyle düşünün yazdığınızda mekanik hissiyatı veriyor fakat her basışınızda tık tık diye rahatsız edici ses çıkarmıyor ses videodaki gibi.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Mekanik hisli mi yani.

Mekanik hisli mi yani.

Hocam 800TL etmez o klavye ile mouse.
Mouse olarak bunlardan birini alın.
Klavye olarak bütçeniz yetiyorsa:
Yetmiyorsa:
Galax Stealth 03 Blue Switch RGB Aydınlatmalı Mekanik Oyuncu Klavyesi (KGS0314T1MR1BBK0-GLX) | Teknobiyotik (normal fiyatı 312TL idi.)
Bunları alın.

Hocam 800 TL'ye mouse ve klavye olarak bir şey önerebilir misiniz?
800TL'ye mouse ve klavye seti olarak şunları önerebilirim:

Mouse olarak Viper Mini ve DeathAdder V2 Mini arasında kaldım FPS oyunlar için hangisi daha güzel?

Mouse olarak Viper Mini ve DeathAdder V2 Mini arasında kaldım FPS oyunlar için hangisi daha güzel?
İkisi de güzeldir. Boyutlar da çok benzer yani tutuş tarzınıza bağlı bir şey yok.
Tamamen zevkinize bağlı. Eğer hissiyatı fazla olsun mouse'u elimde hissedeyim diyorsanız Viper öneririm.

İkisi de güzeldir. Boyutlar da çok benzer yani tutuş tarzınıza bağlı bir şey yok.
Tamamen zevkinize bağlı. Eğer hissiyatı fazla olsun fareyi elimde hissedeyim diyorsanız Viper öneririm.

Mouse olarak Viper Mini alacağım ama klavye konusunda çok kararsız kaldım. Blackwidow V3 TKL alırdım fakat Switch'leri yeşil.

Mouse olarak Viper Mini alacağım ama klavye konusunda çok kararsız kaldım. Blackwidow V3 TKL alırdım fakat Switch'leri yeşil.
Sesli Switch istemiyor muydunuz?
Razer Green hem ses hem tepki olarak kullandığım en güzel switch.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…