800 TL klavye önerisi

Bütçe
800

Yusuf663

Hectopat
Katılım
9 Ocak 2021
Mesajlar
2.004
Çözümler
1
Yer
Gaziantep
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Şu an kullanmış olduğum Philips SPK8401B klavyemin 'a' tuşu bozuldu. Birden fazla kez basıyor ve bu oyunlarda benim için büyük bir sıkıntı, bu yüzden yeni bir klavyeye ihtiyacım var. Bütçem 800 TL. Bu fiyata Blue ve Green Switch olmayan klavye önerilerinizi bekliyorum. Çok ses çıkarıyorlar. Mekanik ve RGB olursa çok iyi olur, mekanik olmasa bile RGB şart benim için. İkinci el, sıfır fark etmez. İkinci el olursa Gaziantep içi veya Param Güvende'yle olması lazım.
 
Şu an kullanmış olduğum Philips spk8401b klavyemin 'a' tuşu bozuldu. Birden fazla kez basıyor ve bu oyunlarda benim için büyük bir sıkıntı, bu yüzden yeni bir klavyeye ihtiyacım var. Bütçem 800 TL. Bu fiyata Blue ve Green Switch olmayan klavye önerilerinizi bekliyorum. Çok ses çıkarıyorlar. Mekanik ve RGB olursa çok iyi olur, mekanik olmasa bile RGB şart benim için. İkinci el, sıfır fark etmez. İkinci el olursa Gaziantep içi veya Param Güvende'yle olması lazım.

Membran alabilirsiniz.
MSI Vigor GK20 membran klavye.
Razer Cynosa Chroma membran klavye.
HyperX alloy Core membran klavye.
MSI Vigor GK30 membran klavye.
 

Cooler Master hiç kullanmadım ama kronik sorunlu olabilir Technopat'ta YouTube'da veya başka forumlardaki incelemeleri okumanızı öneririm eğer kronik sorunla ilgili şikayet yoksa alınabilir.
 
Hocam Rainbow derken? Rainbow aydınlatma türü RGB ise LED'lerin yansıttığı ışığa verilen isim atılan klavyelerde RGB ama aydınlatma modu Rainbow yoksa benmi yanlış biliyorum.
Rainbow dediğimiz olay tuşlardaa saabit renk vaaar RGB'de her tuşa fazla fazla renk atayabiliyorsunuz.

3 yıldır Gamepower Calypso kullanıyorum ve memnunum.
Gamepower almaam hocam.
 
Hocam çok büyük sıkıntı bu Philips klavye konusunda. Bende de Philips SPK8614 Blue Switch modeli var fakat bazı tuşları çift basmaya bazıları da hiç basmamaya başladı ne yapacağım ben de bilmiyorum klavye bakıyorum ama hala bulamadım. Rampage Hydra R6 falan düşünüyorum ama az da para değil açıkçası.
 

Geri
Yukarı