800 TL klavye önerisi

Bütçe
800
Kalitesiz klavyeler.


Bütçe artarsa buna bakın:
Blue switch alınmaz bence. İnanılmaz sesli çalışıyor daktilo gibi geliyor bir süre sonra. Yellow switch ve brown switch en güzelleri. Olmadı Red switch bile alınır.

Ayrıca bu XPG hangi marka switch kullanıyor?
 
Klavye çok güzel ama bütçem o kadar yükselmez.
Hocam o zaman Redragon K568R Dark Avenger Blue Switch Mekanik Oyuncu Klavyesi Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe bu klavyeye bakın numlocksuz alın ama gamepower almayın.

Dostum bütçen olsa da değmez zaten. Blue switch çok çok rahatsız edici oluyor deneyimledim tüm switchleri. Tek denemediğin fast silver switch kaldı.
Hocam red switch vs hep tükenmiş oluyor yada diğer switchler pahalı oluyor gamepower'da var ama kalitesiz.

Mekanik zorunlu değilse buna bakın.
 
Hocam o zaman Redragon K568R Dark Avenger Blue Switch Mekanik Oyuncu Klavyesi Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe bu klavyeye bakın numlocksuz alın ama Gamepower almayın.

Hocam red Switch vs hep tükenmiş oluyor ya da diğer Switch'ler pahalı oluyor Gamepower'da var ama kalitesiz.

Ben 3 yıl kullanabileceğim bir klavye istiyorum zaten benim baktığım klavyeler en düşük seviye mekanik klavyelerden beni 2 3 yıl idare eder mi Gamepower garanti sürecide iyiymiş bozulursa sorun olursa.
 
Ben 3 yıl kullanabileceğim bir klavye istiyorum zaten benim baktığım klavyeler en düşük seviye mekanik klavyelerden beni 2 3 yıl idare eder mi Gamepower garanti sürecide iyiymiş bozulursa sorun olursa.
Hocam dediğim gibi 3-4 yıl götürebileceğini sanmıyorum mekanik zorunlu değilse yukarıda attığım hyperx klavyeye bakın,redragon daha iyi bir seçenek ama siz numlock istiyorsunuz.
 
Hocam dediğim gibi 3-4 yıl götürebileceğini sanmıyorum mekanik zorunlu değilse yukarıda attığım HyperX klavyeye bakın, Redragon daha iyi bir seçenek ama siz NumLock istiyorsunuz.

Teşekkür ederim ilgilendiğiniz için, ama ben Game Power katana alacağım sanırım seneye bilgisayarı vırakacağım çünkü lise son olacağım Gamepower Katana satın alacağım sanırım mekanik klavye hiç kullanmadım kullanmış olmak istiyorum iyi günler hocam tekrardan teşekkürler.
 
Teşekkür ederim ilgilendiğiniz için, ama ben GamePower Katana alacağım sanırım seneye bilgisayarı bırakacağım çünkü lise son olacağım Gamepower Katana satın alacağım sanırım mekanik klavye hiç kullanmadım kullanmış olmak istiyorum iyi günler hocam tekrardan teşekkürler.
Almayın pişman olursunuz. 2-3 yıl kullanmak istiyorum demişsiniz ama 1 yılda algılamama sorunu yaşarsınız. Ayrıca Katana stokta yok ikinci el mi almayı düşünüyorsunuz? İllaki Gamepower almak istiyorsanız Calypso modeline bakın. Outemu'nun bir tık daha iyi switchleri kullanılıyor.
 

Geri
Yukarı