- Makaleler
- 2
Yok hocamRed Switch yok mu acaba bunun.
Yok hocamRed Switch yok mu acaba bunun.
Yok hocam![]()
Gamepower Calyspo önermek isterdim ama linç yerim o yüzden önerim yok... Belki yurtdışından Logitech K835...Teşekkür ederim hocam da başka önerin var mı acaba red Switch tercihimdir oyun oynayacağımdan ötürü.
Gamepower calyspo önermek isterdim ama linç yerim o yüzden önerim yok... Belki yurt dışından Logitech k835..
Marka kötü de ondanLinç neden yersiniz sorunu nedir?
Marka kötü de ondan![]()
Altec Lansing Beyaz/gri Red Switch Rainbow Mekanik Gaming Oyuncu Klavyesi Fiyatı, Yorumları - Trendyol sizce bu ürün nasıl?Marka kötü de ondan![]()
Bütçenizde pek önermediğim bir model ama yapacak bir şey yok ancak bu türleri var zaten. Alın derim. Bu arada ikinci ele açıksanız Mizar MZ60 öneriyorum konuda tüm önerilen klavyelerden daha iyidir!Gamepower yurt dışında bilindik bir marka diye biliyorum.
Altec Lansing Beyaz/gri Red Switch Rainbow Mekanik Gaming Oyuncu Klavyesi Fiyatı, Yorumları - Trendyol sizce bu ürün nasıl?
Bütçenizde pek önermediğim bir model ama yapacak bir şey yok ancak bu türleri var zaten. Alın derim. Bu arada ikinci ele açıksanız mizar MZ60 öneriyorum konuda tüm önerilen klavyelerden daha iyidir!
Çok kötü...Hocam ikinci ele hiç girmek istemiyorum açıkçası.
Sizce bu nasıldır?
![]()
HP Pavilion 800 Türkçe Karakterli (Q TİPİ) Mekanik Oyuncu Klavye Red Switch Gaming Klavye - Fiyatı, Yorumları
HP Pavilion 800 Türkçe Karakterli (Q TİPİ) Mekanik Oyuncu Klavye Red Switch Gaming Klavye yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Everest KB-MK7 Kırmızı USB Mekanik Q Red Switch Gaming Klavye Fiyatı - TrendyolÇok kötü...
Çok kötü...
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.