800 TL klavye önerisi

smete2738

Picopat
Daha fazla  
800 TL bütçem var. Klavye için RGB ışığının kontrol edilebilmesi benim için önemli mekanik olması önemli bu fiyata beni üzmeyecek klavyeler önerirseniz sevinirim. :)

800 TL bütçem var. Klavye için RGB ışığının kontrol edilebilmesi benim için önemli mekanik olması önemli bu fiyata beni üzmeyecek klavyeler önerirseniz sevinirim. :)
Bu bütçede adam gibi bir şey yok maalesef. 200 ekle Amazon'dan GK61 al ya da al-satcılardan Z686 bul.

@Monarch Leviathan
Dostum önerdiğin klavyeler beyaz renkte siyah olanları ise 2000 tl civarı

Benim laptopum siyah olduğu için siyah olmasını ve laptopun kendi klavyesiyle ve alacağım mauseyle aynı renkte çalışabilmesi için RGB’lerin kontrol edilebilmesini istiyorum evet belki bütçeyi 1000tlye esnetebilirim

@Monarch Leviathan
Dostum önerdiğin klavyeler beyaz renkte siyah olanları ise 2000 tl civarı

Benim laptopum siyah olduğu için siyah olmasını ve laptopun kendi klavyesiyle ve alacağım mauseyle aynı renkte çalışabilmesi için RGB’lerin kontrol edilebilmesini istiyorum evet belki bütçeyi 1000tlye esnetebilirim
1723389887605.png

Amazon primelilere özel ve bana 3 gün içinde falan gelmesi lazım

Fakat bunun gibi bir klavye buldum
Hepsiburadada
Prime ilk ay ücretsiz alıp iptal edebilirsiniz. Amazon'dan dolayı 5 ya da 7 gün içinde gelecektir bundan daha iyi bir seçeneğiniz yok bu arada.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı