800 TL klavye önerisi

Arachnid

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
RX 6800 XT
R5 5600
A520M-K V2
16 GB RAM
1 TB M2 SSD
Arkadaşlar bütçem 800 TL klavye arıyorum önerilerinizi bekliyorum. Blue switch olmazsa daha iyi olur.

Dostum bu bütçe ile sadece bunu (LİNK) alabilirsin diye biliyorum yada temudan klavyeler bakabilirsin anca ama temudan alırsan yorumları iyi incele ve 1050tl yi geçmemeye dikkat et

Bu fiyata alacağın klavyeden çok memnun kalacağını sanmıyorum bütçeyi biraz arttırıp Redragon K552 bakabilirsin ya da aynı bütçeyle ikinci el az kullanılmışı varsa alabilirsin.

Bu fiyata alacağın klavyeden çok memnun kalacağını sanmıyorum bütçeyi biraz arttırıp Redragon K552 bakabilirsin ya da aynı bütçeyle ikinci el az kullanılmışı varsa alabilirsin.

Herkese beğenmedim attınız rahatladınız sanırsam. Biz bu bütcede en iyi alabileceği ne var ise onu öneriyoruz sizin derdiniz tam olarak nedir? Neyini Beğenmediniz? Bu bütcede kusursuz klavye alamayacak olması memnun kalmayacağı anlamına gelmez. Bilginize.

Herkese beğenmedim attınız rahatladınız sanırsam. Biz bu bütcede en iyi alabileceği ne var ise onu öneriyoruz sizin derdiniz nedir?

Beğenmediysem ne yapabilirim çok iyi mi diyeyim attığın klavyelerin yorumu ve insanların tecrübeleri ortada ne yapabilirim kimseye alma demiyorum istiyorsa alsın ben almazdım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı
09:05:00