800 TL Mekanik Klavye Önerisi

riddikulus

Decapat
Katılım
6 Nisan 2019
Mesajlar
34

Bu 3 klavyeden birini almak istiyorum. Bilgisayar programcılığı okuyorum bu yüzden de yazı yazma daha çok önemli benim için, ama oyun da oynayacağım.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Daha ucuz yerlerden alabilirsiniz.
 
CoolerMaster MK750 veya Corsair K70 MK.2 öneririm. K70 MK.2 modelini kendim kullanıyorum taş gibi klavye, tek sorunu metal gövde yüzünden sert basımlarda yankı yapıyor. Kulaklık kullanmazsanız rahatsız eder.
 
Daha ucuz yerlerden alabilirsiniz.
Gameextra ile devam eden mahkemem var. Bedava verseler yine de almam oradan bir şey.
 
Ne oldu? Bize bunu anlatabilir misin biz de sitelerden hemfikir olalım nereden alıp alamayacağımız konusunda.
g410 klavyem bozuldu. Yolladım gameextra denen firmaya bozuntusuna. Garanti süremin bitmesine bir buçuk ay vardı. Klavyeyi yolladım 21 iş günü geçti aradım, kargoya verdik dediler. 1 hafta sonra yine aradım bu sefer ürün hala serviste daha gelmedi dediler. 1 hafta sonra yine aradım yine bir bahane uydurdular. Ürünü yolladıktan 40-45 gün sonra ben Tüketici Hakem Heyetine gidip şikayet ettikten 3 gün sonra ürün geldi. Ama hala bozuk bir şekilde. Ve garanti sürem de bitmişti. Öyle işte
 
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı