Emre Mansur
Decapat
Arkadaşlar 800 TL bütçem var. Mikrofon arıyorum. Öneriniz nelerdir?
Hocam merhaba HyperX Solocast de alabilirim biraz daha bütçeyi arttırıp sizce hangisi daha mantıklı? Birde önerebileceğiniz yaka mikrofonu var mıdır kablosuz 800-1200 TL arası
solocast almak daha mantıklı tabi ki. Boya BY-M1 Pro II Yaka MikrofonuHocam merhaba HyperX Solocast de alabilirim biraz daha bütçeyi arttırıp sizce hangisi daha mantıklı? Birde önerebileceğiniz yaka mikrofonu var mıdır kablosuz 800-1200 TL arası
Attıgınız modelin ses kalitesini çok beğendim sizce hangisini almalıyım? Attığınız mı Solocast mi?Solocast almak daha mantıklı tabii ki. Boya BY-M1 Pro II Yaka Mikrofonu
Havitten bahsediyorsanız Solocast çok daha iyi ama Havit alsanız da pişman olmazsınız. Seçim size kalmış.Attıgınız modelin ses kalitesini çok beğendim sizce hangisini almalıyım? Attığınız mı Solocast mi?
Solocast sipariş geçtim hocam.Havitten bahsediyorsanız Solocast çok daha iyi ama Havit alsanız da pişman olmazsınız. Seçim size kalmış.
Hayırlı olsun iyi günlerde konuşunSolocast sipariş geçtim hocam.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.