800 TL mouse önerisi

YeniPasa

Centipat
Daha fazla  
Merhaba bayram yaklaşıyor şimdiden hayırlı bayramlar. Önceliğim 800 TL aşmaması ama çok iyi fark yaratan bir fare ise 1000 TL yapabilirim. RGB fark etmez benim için. Makrosu olursa iyi olur. Sürücüleri olsun. Kablolu olup olmaması pek umurumda değil. Valorant için alacağım. Önerilerinizi bekliyorum.

Merhaba bayram yaklaşıyor şimdiden hayırlı bayramlar. Önceliğim 800 TL aşmaması ama çok iyi fark yaratan bir fare ise 1000 TL yapabilirim. RGB fark etmez benim için. Makrosu olursa iyi olur. Sürücüleri olsun. Kablolu olup olmaması pek umurumda değil. Valorant için alacağım. Önerilerinizi bekliyorum.

https://www.akakce.com/mouse/en-ucu...olu-optik-oyuncu-siyah-fiyati,2049269162.html bu fareyi öneririm. Buna kronik sorunlu diyorlar yeni sürümlerinde düzelttiler. Razer Synapse'den Hz, DPI ayarlayabilirsiniz. Dayanıklıdır.

Hocam tükenmiş.

Beğendim almayı düşünüyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı