800 TL NVMe M.2 SSD önerisi

Croash

Hectopat
Daha fazla  
800-850 TL gibi bir bütçem var. 500 GB istiyorum. Aklımda XPG S40G 512 GB RGB var. Daha iyi önerileriniz varsa bekliyorum.

Yakın zamanda M2 yada Sata hangisi olursa farketmez 1 TB SSD alacağım ve Samsung dışında hiçbir marka SSD almam. MP510 kullanıyorum ve yazma hızı nedense kafasına göre düşüp çıkıyor. Sosyalde konulara baktım bir çoğunda var bu problem ama Samsung kullanan insanların çoğunun kafası rahat ve mutlu.

Yakın zamanda M.2 ya da SATA hangisi olursa fark etmez 1 TB SSD alacağım ve Samsung dışında hiçbir marka SSD almam. MP510 kullanıyorum ve yazma hızı nedense kafasına göre düşüp çıkıyor. Sosyalde konulara baktım bir çoğunda var bu problem ama Samsung kullanan insanların çoğunun kafası rahat ve mutlu.

Fiyatı iyi düşmüş alınabilir aslında. Bende görseydim XPG yerine alabilirdim ama XPG'de iyidir tabii Samsung bu işin piri. Ama n11 de satıcının hiç puanı yok dikkat!!!

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı