800 TL Red Switch klavye önerisi

atakskn

Picopat
Katılım
20 Ekim 2020
Mesajlar
11
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba, başlıkta da yazdığı gibi maksimum 800 TL civarlarında Red Switch klavye önerisi istiyorum RGB olursa daha iyi olur. TKL modelleri de atabilirsiniz hatta TKL modeller daha çok ilgimi çekiyor. Aslında gönlümde K68 RGB var ama fiyatına değer mi veya indirime girer mi bilgisi olan da yazabilir mi?
 
Bu klavyeyi gördüm ve inceledim kimi kullanıcılar beğenmiş kimisi de Switch'leri ağır eleştirmiş o yüzden çok güvenemedim sizce alınır mı?

Beğenmeyenler kullanmadan beğenmediklerini belirtmişler genelde ve switch'e takılmışlar. Güvenle satın alabilirsiniz.
 
RGB isteğiniz olmasa çok iyi bir tercih olurdu.

Evet şu an kullandığım klavyem de tek renk LED o yüzden bir RGB deneyimi yaşamak ben de gökkuşağı vs. görmek istiyorum :D.
ROG STRIX flare ve K70 mk. 2 rapidfire arasında kaldım şu anda.
 
Evet şu an kullandığım klavyem de tek renk LED o yüzden bir RGB deneyimi yaşamak ben de gökkuşağı vs. görmek istiyorum :D.
ROG STRIX flare ve K70 mk. 2 rapidfire arasında kaldım şu anda.
İkisi de hemen hemen aynı kalitedeler. K70'in bilek desteği daha rahat. Strix Flare'in ışıklandırması daha iyi. K70 epey sönük kalıyor onun yanında aydınlatma konusunda. İkisini de aldım geçen sene, bilek desteği kullanmadığım için Strix Flare bana göre daha uygun bir tercihti.

TR deki fiyatları ne kadar bilmiyorum fakat HyperX Alloy Origins düşünebilirsiniz. Özellikle RGB istediğiniz için söyledim bunu. En yüksek aydınlık şiddetine sahip model bu şu an yanlış değilsem. Bu klavyeyi aldıktan sonra Apex Pro, Corsair K95 vs. hiçbirinin aydınlatması hoşuma gitmiyor artık.
 
İkisi de hemen hemen aynı kalitedeler. K70'in bilek desteği daha rahat. STRIX Flare'in ışıklandırması daha iyi. K70 epey sönük kalıyor onun yanında aydınlatma konusunda. İkisini de aldım geçen sene, bilek desteği kullanmadığım için STRIX flare bana göre daha uygun bir tercihti.

TR'deki fiyatları ne kadar bilmiyorum fakat HyperX alloy Origins düşünebilirsiniz. Özellikle RGB istediğiniz için söyledim bunu. En yüksek aydınlık şiddetine sahip model bu şu an yanlış değilsem. Bu klavyeyi aldıktan sonra Apex Pro, Corsair K95 vs. hiçbirinin aydınlatması hoşuma gitmiyor artık.

Tip açısından K70 mk. 2 ve STRIX flare bana daha yakın şu anda flare almayı düşünüyorum ama K70'de Trendyol'da indirimde ama stok bitti gece bu öğlen de maaşım yattı beklesem mi yoksa flare mı alsam bilemedim fiyat farkı olarak flare daha uygun.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı