800 TL VDSL Modem Önerisi

Lnx

Hectopat
Hiçbir sorun yoktu fakat son zamanlarda oyun oynarken mermilerin istediğim gitmediğini fark ettim, sorunu bir türlü bulamadım. Sorunun modemden kaynaklandığını düşünüyorum. Şu anki modemim TP-Link TD-W9970 v2. Problemin modemde olduğunu düşünüyorum problemi çözecek bir modem arıyorum. İnternetim 100-20.

Screenshot_1.png

Screenshot_2.png

Hat değerlerinizi paylaşmalısınız.

İlla modem router almak istiyorsanız Keenetic Omni DSL tercih edebilirsiniz. Bu cihazın alametifarikası yazılımı ve gerçekten mükemmel bir yazılımı var. (Tüm Keenetic cihazlar, aynı yazılıma sahiptir.)

Son düzenleme:
Hiçbir sorun yoktu fakat son zamanlarda oyun oynarken mermilerin istediğim gitmediğini fark ettim, sorunu bir türlü bulamadım. Sorunun modemden kaynaklandığını düşünüyorum. Şu anki modemim TP-Link TD-W9970 v2. problemin modemde olduğunu düşünüyorum problemi çözecek bir modem arıyorum. İnternetim 100-20.

Eki Görüntüle 1800573

Eki Görüntüle 1800577

Mermiler istediğiniz gibi gitmiyor mu geç mi gidiyor.

İlla modem router almak istiyorsanız Keenetic Omni DSL tercih edebilirsiniz. Bu cihazın alametifarikası yazılımı ve gerçekten mükemmel bir yazılımı var. (Tüm Keenetic cihazlar, aynı yazılıma sahiptir.)
Hat değerleri derken ne demek istediniz? 100Download 20 Upload yazdım.

Mermiler istediğiniz gibi gitmiyor mu geç mi gidiyor.
Yani ikisi arasındaki farkı anlamadım ama mermiler geç gidiyor diye düşünüyorum. Benim tahminim internetten dolayı çünkü bilgisayara yeni format attım her şeyi kurdum. Zaten bufferbloat testi de beni doğruluyor.

Modem ile routerın farkı nedir? Çünkü modemimde aşırı ısınma ve güç kablosundan ses geliyor komple değiştirmek istiyorum.

Modem, modülasyon ve demodülasyon kelimelerinin kısaltmalarının birleşimidir.
Eğer DSL altyapıya sahipseniz modem özellikli bir router edinmeniz gerekir.

Router ise yönlendirici cihazdır. Temel olarak yerel ağınızı oluşturur, yönetir ve o ağ ile ilgili ayarlamalar yapmanızı sağlar. Farklı birçok çözümü de içinde barındırır.

Modem, modülasyon ve demodülasyon kelimelerinin kısaltmalarının birleşimidir.
Eğer DSL altyapıya sahipseniz modem özellikli bir router edinmeniz gerekir.

Router ise yönlendirici cihazdır. Temel olarak yerel ağınızı oluşturur, yönetir ve o ağ ile ilgili ayarlamalar yapmanızı sağlar. Farklı birçok çözümü de içinde barındırır.
Modemi atmayı düşünüyorum sadece router yeterli olur mu?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı