Z686 bayağı iyi gibi sipariş vermiştim ben gelince incelemesini yapacağım.
Klavye dilini değiştirerek kullanabilirsin.
Tamam reis sen yazarsın gelince. @Thearlk146 bir de sence hangi rengi daha güzel.
Z686 bayağı iyi gibi sipariş vermiştim ben gelince incelemesini yapacağım.
Klavye dilini değiştirerek kullanabilirsin.
Hocam satıcı dolandırıcı diye endişeleniyorsanız değil benim sipariş ettiğim 2 tane Z11 sorunsuz geldi. Hocam 2 rengi de güzel bence kafanıza göre alın.Tamam reis sen yazarsın gelince. @Thearlk146 bir de sence hangi rengi daha güzel.
Hocam satıcı dolandırıcı diye endişeleniyorsanız değil benim sipariş ettiğim 2 tane Z11 sorunsuz geldi. Hocam 2 rengi de güzel bence kafanıza göre alın.
Günde 5-6 saat FPS oynuyorsaniz manyetik switch olan E Yooso Hz61'i tavsiye ederim. Para birimini dolar yaparsanız vergi dahil 1000-1100 TL civarına geliyor.Bir de bu Valorant gibi oyunlar için güzel bir klavye değil mi?
Bir şey soracağım aliexpress kaç tl gümrük vergisi alıyor ?![]()
E-YOOSO Z686 RGB USB 60% Mini ince mekanik oyun kablolu klavye kırmızı anahtarı için 68 tuÅları rus brezilyalı portekizce bilgi - AliExpress 7
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.comtr.aliexpress.com
Bir şey soracağım AliExpress kaç TL gümrük vergisi alıyor?
Bu fiyata kaliteli bir ürün mü bilmediğim için soruyorum?Al geç başka bir şeye bakma.![]()
E-YOOSO Z686 RGB USB 60% Mini ince mekanik oyun kablolu klavye kırmızı anahtarı için 68 tuÅları rus brezilyalı portekizce bilgi - AliExpress 7
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.comtr.aliexpress.com
Bu fiyata kaliteli bir ürün mü bilmediğim için soruyorum?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.