800 TL'ye Android telefon tavsiyesi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Aynen. Bir kaç gündür araştırıyorum artık fiyatları. Hepsiburada'da %22 indirimle 1399 TL olan S3 Vatan'da %30 indirimle 1600 TL :D
 
Motorola ATRIX öneririm. Şu anda indirimde ve gerçekten fiyatına göre harika bir telefon. 16 GB dahili hafıza, 1 GHz çift çekirdek işlemci, 1 GB RAM, 1880 (1930) mAh batarya vs. Radyo özelliği yok, ancak pek de gerekli değil bence. Wi-Fi sinyal alıcısı HTC Explorer'a göre biraz zayıf, başka da bir kusuru yok. İçerisinde Araç Yuvası isimli bir uygulama barındırıyor, araç tutacağına koyulduğunda çok kullanışlı bir uygulama.

Kullanıyorum şahsen. Bu fiyata da kaçırılmayacak telefon bence. İçinden çıkan dock vs. de cabası. Telefonu monitöre, klavyeyi telefona falan bağlayabiliyorsun. İnternette dolaşıyorum oyun oynuyorum müzik dinliyorum şarj anca %30'a düşüyor gün sonunda.

Şu anda hepsiburada'da 600 liraya kampanyada, yeni telefon alacak varsa kaçırmasın.
 
Samsung Galaxy Ace 2
Çift çekirdek 800 MHz işlemci
768 MB RAM
Sony Xperia Sola
Çift çekirdek 1 GHz işlemci
512 MB RAM

RAM mi daha önemli yoksa işlemci hızı mı?
 
İkisi de önemli ama SOLO'ya güncelleme geldi ...
 
Ben de Samsung Galaxy S3 aldım. ;) Biraz sonra resimleri paylaşacağım.
 
Eyvallah kardeşim babamın tanıdığı birisi ile aldım telefonu, kendisi satıyor zaten. 1550 TL'ye garantili faturalı almayı başardık. ;)
 
Süper, resimleri yeni konuda bekliyoruz :) Telefon tavsiyesi isteyen arkadaşlar da bütçelerini yazıp yeni konu açarsa süper olur.
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Yeni konular

Geri
Yukarı