800 TL'ye EVGA 550 Ga alınır mı?

Kaliteli iç yapı, iyi voltaj ve ripple değerlerine sahip, hold up zamanı düşük ama Power_OK doğru ayarlanmış, 10 yıl garantili lakin OCP ve OPP korumalarının ayarları olmasi gerekenden çok yüksek ve 230V için yüksek ilk giriş akımına (inrush current) sahip bir PSU. Fiyat olarak iyi gibi o seviyede o fiyata dengi PSU bulmak zor ama bulunduğunuz bölgede elektrik şebekesinde, kesinti veya dalgalanmalar varsa UPS ya da voltaj regülatörü ile kullanmak iyi olur.
 
Kaliteli iç yapı, iyi voltaj ve ripple değerlerine sahip, hold up zamanı düşük ama power_ok doğru ayarlanmış, 10 yıl garantili lakin ocp ve opp korumalarının ayarları olmasi gerekenden çok yüksek ve 230v için yüksek ilk giriş akımına (inrush current) sahip bir PSU. Fiyat olarak iyi gibi o seviyede o fiyata ama elektrik şebekesinde kesinti veya dalgalanmalar varsa UPS'ya da voltaj regülatörü ile kullanmak iyi olur.

Biraz daha basit bir dilde anlatir misiniz ya da uygun fiyatli ve sağlam 500W PSU önerir misiniz?
 
Biraz daha basit bir dilde anlatir misiniz ya da uygun fiyatli ve sağlam 500W PSU önerir misiniz?

Attığınız model, 800 TL'ye alınabilecek bir PSU. O fiyata o kalitede ürün bulmak zor. FSP H3 Pro, FSP HV Pro, Aerocool Cylon, Aerocool AeroWhite gibi PSU'lardan bir kaç gömlek üst bir PSU ki zaten bunlar 800 TL civarında.
 
Son düzenleme:

Geri
Yukarı