800 TL'ye Gigabyte RX 580 4 GB alınır mı?

mufo

Hectopat
Makaleler
1
İyi forumlar arkadaşlar. Kutulu, faturalı, statik poşetli, Gigabyte RX 580 4 GB model ekran kartı 800 liradan satılıyor. Sizce direkt 800 lira vereyim mi? Yoksa indirim isteyeyim mi? Uzak dur diyenler de oldu, Gigabyte çok fan arızası, ısınma sorunu, performans sorunu vb. şikayetlerle uğraştıran bir kart modeliymiş. Miningde falan kullanılmadığını söylüyor. Fikri olan veya anlayan arkadaşları bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
570/580 serisi kartlar mining de çok kullanılan kartlar ama satıcı ile konuşun yine de kimse söylemez tabi ama 2.el alacağınız 570/580 - 1070-1080 kartların mining çıkma ihtimali var. Mining kart sorunlu olacak vs diye de bir şey yok kullanan memnun olan arkadaşlarda var. Satıcı ile iletişime geçip detaylı konuşun bilgi almaya çalışın. Bir kaç aydır piyasayı takip etmiyorum lakin 800₺ 580 için iyi fiyat.

İyi fiyat özellikle şu dönemde. Bende yaklaşık 1 ay önce kutulu ve içeriğiyle birlikte 800 liraya MSI Gaming X RX 480 8 GB almıştım. Zannediyorum aldığım kişi hala aynı fiyat üzerinden satışlara devam ediyor.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı