800 TL'ye hava soğutma önerisi

İşlemcim: AMD Ryzen 5 5600 3.5GHz 32MB önbellek 6 çekirdek AM4 7nm.
Anakartım: ASUS TUF Gaming B450M-PRO II 4400MHz(OC) DDR4 soket AM4 M.2 mATX anakart.
Kasam: ASUS TUF Gaming GT501 RGB tempered glass USB 3.1 mid Tower kasa.
Ekran kartım: ASUS ROG STRIX GeForce RTX 3060 Ti Gaming OC 8 GB GDDR6X 256 bit ekran kartı.

800TL bandında hava soğutucu önerisi var mı?

Bunu kullanıyorum çok memnunum bende Ryzen 5 5600 ile kullanıyorum 60-65 dereceyi asla geçmiyor geçmesi imkansız gibi bir şey genelde oyunlarda 55 derece civarlarında geziyor.

Noctua Türkiye'ye geliş fiyatıyla 910tl oluyor ve se-224 için çok kötü yorumlar okuduğum için tercih etmeyeceğim sanırım. Farklı öneriniz var mı acaba?

Bunu kullanıyorum çok memnunum bende Ryzen 5 5600 ile kullanıyorum 60-65 dereceyi asla geçmiyor geçmesi imkansız gibi bir şey genelde oyunlarda 55 derece civarlarında geziyor.

Hiç herhangi bir oyunda veya stress testinde 1 saatlik kullanım sonrası fotoğrafı var mı acaba sıcaklığın? Herkes fiyatına değmediğini ve stok fanı ile 10 derecelik fark yaratarak genelde 80 derecelerde çalıştığını belirtiyor.

Hocam ID cooling markasını neden tercih etmiyorsunuz kullanan birçok kişi memnun kaldı.Tercih etmiyecekseniz yukarıdaki arkadaşın attığı gibi noctua modelini tercih edin alternatif olarak bunu önerebilirim fiyat konusunda biraz daha aşabilirseniz.
Uygun fiyatlı argb rgb ürünleride var ıd cooling modelinin.

Hocam ID cooling markasını neden tercih etmiyorsunuz kullanan birçok kişi memnun kaldı.Tercih etmiyecekseniz yukarıdaki arkadaşın attığı gibi noctua modelini tercih edin alternatif olarak bunu önerebilirim fiyat konusunda biraz daha aşabilirseniz.
Uygun fiyatlı argb rgb ürünleride var ıd cooling modelinin.
Arctic Freezer 34 eSports DUO modelini ben de aklımdan geçiriyordum ama kasama uyar mı ekran kartım varken içine sığar mı bilemiyorum. Henüz bilgisayar elime de ulaşmadığı için ölçme de ölçemiyorum maalesef. Eğer fiyatını hak ediyorsa 900 bandına çıkabilirim uzun vadeli kullanım için.

Arctic Freezer 34 eSports DUO modelini ben de aklımdan geçiriyordum ama kasama uyar mı ekran kartım varken içine sığar mı bilemiyorum. Henüz bilgisayar elime de ulaşmadığı için ölçme de ölçemiyorum maalesef. Eğer fiyatını hak ediyorsa 900 bandına çıkabilirim uzun vadeli kullanım için.
Kasanızın modeli nedir.

Hiç herhangi bir oyunda veya stress testinde 1 saatlik kullanım sonrası fotoğrafı var mı acaba sıcaklığın? Herkes fiyatına değmediğini ve stok fanı ile 10 derecelik fark yaratarak genelde 80 derecelerde çalıştığını belirtiyor.

Bu sıcaklıklar kasaya göre ve termal macuna göre değişebilir tabii ki. Ama benim kasamda mesela Rust oyununda ortalama 55 derece BF5'te 63 derece gibi sıcaklıklar git gel yapıyor 65 kesinlikle geçmez stres testi yapmadım ama kaliteli bir termal macun da kullanırsanız tadından yenmez.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı