800 TL'ye kadar gamepad önerisi

Hocam DualSense Edge veya Xbox'ın özel rengi gibi arkada bir sürü kısayol tuşu falan olan en fazla 1500 TL olan bir Game pad önerir misiniz sizin attığınız MSI'ın görselinde arkası gözükmüyor. Ayrıca bütçem olsa Razer'in DualSense'ini alırdım.
Hocam o fiyata bunu önerebilirim size:

1000TL yapıp Pusat Clutch bakabilirsin. Yapamiyorsan GXT 590 Bosi öneririm.

İkinci elden bi kol almak daha mantıklı. F310 çok ağır ve sert. Ben asla önermem.
Sertlik konusunda bende katılıyorum. Zamanında F310 kullanmış biri olarak söyleyebilirim ki gerçekten yapısı çok sert. Hem analog olsun hem tuşları.

Teşekkürler muhtemelen o fiyata aradığım gibi yoktur ama msıınkinin arka kısmı nasıl gözüküyor.
Hocam MSI'in arka kısmı tamamen boş. Sadece dikdörtgen bir şekilde etiket var o kadar. Öyle istediğiniz gibi tuş yok.

Peki MSI dpadi değişebiliyor mu Akakçe'de fotoğraflarda öyle değiik bir şey var.
Evet, değiştirebiliyorsunuz. DPad tuşlarının üzerinde mıknatıslı geliyor ve kutu içeriğinde bir tane mıknatıslı analog tuşu çıkıyor.

Hocam peki sizce alternatif olarak Trust Gxt 540 YULA alınabilir mi Logitech F310 yerine?
Rica ederim. Alınmaz hocam hiç bulaşmayın bile. Bütçeniz varsa kaliteli bir şeyler alın.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı