800 TL'ye klavye önerisi

Bütçe
600-800 TL
Hocam klavye geldi. Tek sıkıntısı yay sesi geliyor sert basınca.
Hocam ona yapacak bir şey yok, o zaten redragonun da çoğu klavyesinde de olacaktı. Bu bütçelerde maalesef öyle ama ileride bütçe olunca yeni switch alıp halledersiniz. Bir de switchlerden birini söküp switchi taktığınız kısmın fotosunu atma imkanınız var mı?

Hocam switchi sökmeyi bilmiyorum.
Hocam klavyede hot swap varsa çok basit. Kutunun içinden aparat çıkmıştır, onla bu şekilde çıkarabilirsiniz. Foto atmak için uğraşmanıza gerek yok şimdi, ileride işinize yarar diye anlattım.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Hocam aliexpressten 200TL civarına e-yoosho Z11 almıştım %60 klavye ve sanırım hotswap da var eğer ilk siparişe özel indirimle vs uyguna denk geliyorsa kesinlikle öneririm.

Hocam klavyede hot swap varsa çok basit. Kutunun içinden aparat çıkmıştır, onla bu şekilde çıkarabilirsiniz. Foto atmak için uğraşmanıza gerek yok şimdi, ileride işinize yarar diye anlattım.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Aparat çıkmadı maalesef.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı