800 TL'ye M.2 SSD önerisi

founderkral

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba. Şu anda kendime M.2 SSD arıyorum ve birlaç model arasında kararsız kaldım. Bütçe aslında 700 TL ama güzel bir SSD bulursam 800'e kadar çıkarım. İlk olarak Kioxia Exceria serisinden buldum. Bu SSD 700 TL ama okuma yazma hızları düşük. Bir de bu SSD arasında kaldım. WD Blue SN570 500GB GEN3X4 M.2 SSD 3500MB Okuma / 2300MB Yazma - Gaming.Gen.TR
Hangisi alınır?

Anakart Gigabyte A-520 M H

Olabilir ama 130 TL daha fazla verip daha iyi SSD almak mantıklı mı bilmiyorum. Çünkü sadece oyun ve günlük kullanım için kullanacağım. Önceden James Donkey JD 480 SATA SSD vardı ve hız bakımından memnundum. Bu fark için 130 TL'ye değer mi?

Crucial P3 en son tercih edilecek bir model. QLC NAND yongalarla geliyor, DRAM yok.

Bu bütçede en mantıklı tercih Kioxia Exceria olur.
Kioxia bana da mantıklı geliyor ama WD de güzel.

Olabilir ama 130 TL daha fazla verip daha iyi SSD almak mantıklı mı bilmiyorum. Çünkü sadece oyun ve günlük kullanım için kullanacağım. Önceden James Donkey JD 480 SATA SSD vardı ve hız bakımından memnundum. Bu fark için 130 TL'ye değer mi?

Kioxia bana da mantıklı geliyor ama WD de güzel.

Benim attığım SSD senin yazdığından daha iyi içinde DRAM bulunduğundan okuma yazma hızlarını tam olarak verecektir.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı