800 TL'ye Red switch klavye önerisi

Hocam bütçe aileme göre şu an çalışan biri değilim ve reşit olmadığım için bu konuda sıkıntı çekiyorum, başka önerme şansınız var mı?
Hocam 800-900 bandında pek fazla klavye yok. Ailenizi ikna edebilirseniz biraz daha ucuza bunu alabilirsiniz. https://www.akakce.com/klavye/en-uc...blolu-mekanik-oyuncu-si-fiyati,104898826.html
Hem yurtiçi olduğu için kargo parası vesaire yok.

Aklıma daha iyi öneri gelmiyor hocam. Belki diğer arkadaşlar yardımcı olabilir size.
Not: Attığım klavyenin red switch modeli stokta yok. Blue switch olur mu?

Merhaba bütçem 800 lira. Önceliklerimiz şunlar;
Red swich olması,
%75 olması,
Güvenilir site ve satıcı.

Yakın zamanda bende böyle bir arayış içerisindeydim. Yurt dışında güzel klavyeler vardı ama Türkiye'ye getirmek yeni mevzuata göre sıkıntı olabilir diye Türkiye'den almak istedim. Daha önce mekanik klavye almamıştım şimdiye kadar hep membran kullandım. Bana hep fazla sesli gelmişti , ama bir yandan da merakta ediyordum. Bu yüzden en ucuz hotswap, TKL klavyeyi bulup aldım. 2 gündür kullanıyorum. Aldığım gibi kullandığımda çok beğenmedim, yay sesi fazlaca geliyordu. Sonra YouTube'dan araştırma yaptım insanların modlayarak klavyelerini fazlaca değiştirdiklerini gördüm, bende denemek istedim. Zaten ucuz bir klavye olduğu için bozma endişesi olmadan içini açtım tektek swtichleri söktüm tape ve foam mod yaptım sonra da kasayı kalan süngerle doldurdum, en son olarak da makine yağı ile switchleri yağladım. Şu anda çok daha tok ses veriyor tuşlar, yaya sesi %80 azaldı kulaklıksız dikkat edersem duyabiliyorum kulaklığı takınca gelmiyor. Uğraşırım ve elim bu işlere yatkın dersen bu klavyeyi öneririm ama standart halini pek önermem.

Satıcı aynı zamanda ithalatçı firma.

Yakın zamanda bende böyle bir arayış içerisindeydim. Yurt dışında güzel klavyeler vardı ama Türkiye'ye getirmek yeni mevzuata göre sıkıntı olabilir diye Türkiye'den almak istedim. Daha önce mekanik klavye almamıştım şimdiye kadar hep membran kullandım. Bana hep fazla sesli gelmişti, ama bir yandan da merakta ediyordum. Bu yüzden en ucuz hotswap, TKL klavyeyi bulup aldım. 2 gündür kullanıyorum. Aldığım gibi kullandığımda çok beğenmedim, yay sesi fazlaca geliyordu. Sonra YouTube'dan araştırma yaptım insanların modlayarak klavyelerini fazlaca değiştirdiklerini gördüm, bende denemek istedim. Zaten ucuz bir klavye olduğu için bozma endişesi olmadan içini açtım tektek swtichleri söktüm tape ve foam mod yaptım sonra da kasayı kalan süngerle doldurdum, en son olarak da makine yağı ile switchleri yağladım. Şu anda çok daha tok ses veriyor tuşlar, yaya sesi %80 azaldı kulaklıksız dikkat edersem duyabiliyorum kulaklığı takınca gelmiyor. Uğraşırım ve elim bu işlere yatkın dersen bu klavyeyi öneririm ama standart halini pek önermem.

Satıcı aynı zamanda ithalatçı firma.

Güvenilir bir site veya firma olduğuna garanti verebilir misiniz peki?

Güvenilir bir site veya firma olduğuna garanti verebilir misiniz peki?
Siteye güvenmezsin anlarımda burada hiç kimse bir ürüne garanti veremez, satıcısı değiliz sonuçta, sadece deneyimlerimizi paylaşıyoruz. En ucuzu kendi sitesi olduğundan atmıştım, aynı ürünü büyük sitelerde de bulabilirsin.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı