800 TL'ye Sistem Toplama

batubey6006

Kilopat
Daha fazla  
Arkadaşlar benim bilgisayarım var laptop ama özellikleri çok düşük. Bizde bir araba taksidi ödemeye başladık o yüzden bilgisayar içinde pek bir bütçem yok. CSGO oyununu 700-800 TL arası sadece kasa için ayırdığım bir para var onunla bu oyun için kasa parçaları tercihlerinizi söylerseniz memnun olurum. Çünkü ben pek anlamıyorum bu işten parça uyumluluğu falan da varmış bu işin içinde FPS oynanabilir düzeyde iyi olursa sevinirim. Sizden yardım bekliyorum bu konuda yardımcı olanlar için şimdiden sağolun.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar benim bilgisayarım var laptop ama özellikleri çok düşük. Bizde bir araba taksidi ödemeye başladık o yüzden bilgisayar içinde pek bir bütçem yok. CSGO oyununu 700-800 TL arası sadece kasa için ayırdığım bir para var onunla bu oyun için kasa parçaları tercihlerinizi söylerseniz memnun olurum. Çünkü ben pek anlamıyorum bu işten parça uyumluluğu falan da varmış bu işin içinde FPS oynanabilir düzeyde iyi olursa sevinirim. Sizden yardım bekliyorum bu konuda yardımcı olanlar için şimdiden sağolun.

2. el sistem bile çok zor denebilir.

Aliexpress üzerinden Xeon işlemci ve GTX 750 satın alın. Geri kalan diğer parçaları da ikinci el olarak ucuza temin edin.

Çok çok zor ama sana 1-2 tavsiyede bulunabilirim.

1. Olarak aşağıda verdiğim Aliexpress fotoğraflarında olan parçaları aynı mağazadan alıyorsun sonra sahibinden kasa ve PSU buluyorsun.

2. Olarak laptopun da ki HDD'yi çıkarıyorsun sonra dönüştürücü bir kutu alıyorsun ve en önemlisi monitör onun için aklımda müthiş bir şey var daha önceden denediğim ve çalışan bir şey monitör olarak laptopu kullanıyorsun :D

3. Olarak bir LGA 775 intel stok fan alıyorsun internette zaten 20 TL ardından CM 20 TL'lik bir termal macun alıyorsun işlemci ve ekran kartına uyguluyorsun

4. Olarak gerekli şeyleri yaptıktan sonra çatır çatır oyna.
1..PNG
2..PNG

Çok çok zor ama sana 1-2 tavsiyede bulunabilirim.

1. Olarak aşağıda verdiğim Aliexpress fotoğraflarında olan parçaları aynı mağazadan alıyorsun sonra sahibinden kasa ve PSU buluyorsun.

2. Olarak laptopun da ki HDD'yi çıkarıyorsun sonra dönüştürücü bir kutu alıyorsun ve en önemlisi monitör onun için aklımda müthiş bir şey var daha önceden denediğim ve çalışan bir şey monitör olarak laptopu kullanıyorsun :D

3. Olarak bir LGA 775 intel stok fan alıyorsun internette zaten 20 TL ardından CM 20 TL'lik bir termal macun alıyorsun işlemci ve ekran kartına uyguluyorsun

4. Olarak gerekli şeyleri yaptıktan sonra çatır çatır oyna.

CS-GO oynucakmış ama.

Neyi zor ya?
Bir tane AMD FM1 soketli anakart bul.
  • Asus F1A75-V Pro öneri 200TL
  • İşlemci: olarak AMD A8 3870k 150TL
  • RAM olarak: 4+4+4 12 GB toplam 240 TL
  • Kasa: hurdacıdan temin edebilirsin max 30 TL
  • PSU: 500 watt bir PSU 150 TL
  • 2.el fiyatları
Ekran kartına gerek yok AMD APU işlemci 12 GB RAM ile orta ayarda 80 90 FPS alırsın cebine para gelince bir anda ekran kartı alırsın.
CPU+GPU ortak oluyor ful ayarda 100 FPS civarı alırsın.
Fiyatlar 2. el fiyatıdır.

Neyi zor ya?
Bir tane AMD FM1 soketli anakart bul.
  • Asus F1A75-V Pro öneri 200TL
  • İşlemci: olarak AMD A8 3870k 150TL
  • RAM olarak: 4+4+4 12 GB toplam 240 TL
  • Kasa: hurdacıdan temin edebilirsin max 30 TL
  • PSU: 500 watt bir PSU 150 TL
  • 2.el fiyatları
Ekran kartına gerek yok AMD APU işlemci 12 GB RAM ile orta ayarda 80 90 FPS alırsın cebine para gelince bir anda ekran kartı alırsın.
CPU+GPU ortak oluyor ful ayarda 100 FPS civarı alırsın.
Fiyatlar 2. el fiyatıdır.
Bızde zaten ıkıncı ele yonelın dedık baska bır sey demedık kı ? Sıfır parca bulmak zor olur o fıyata dıye degıl mı?

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı