800 TL'ye Toplama PC Tavsiyesi

Sen benim dediklerimi al. Oyunları orta ayarda oynarsın.

Burada karşılıklı atışma yapmak istemiyorum.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Kalibre senin işlemciye ucuz bileşenler buldum bunlarla bir şey fark eder mi?

Dosya Ekleri

• bb.png
    50,6 KB · Görüntüleme: 344
Son düzenleyen: Moderatör:
800 tl oldu ama senin 990 tl'lik sistem Bununla gerçekten senin gösterdiğin oyunları oynarsam süper olur.

Tabi 4 GB RAM yeter mi tam anlamıyla bilmiyorum. Onu biraz daha araştırmalısın. Çünkü dediğim gibi bütçe çok düşük nereden kısacağı mı şaşırdım.

APU Sistem dizebilirsin biraz daha sabret para biriktir 1200 tl'ye gayet iyi APU sistem dizebilirsin.

Amd topla der geçerim bir pentium işlemciye o parayı verene kadar Amd'de mis gibi sistem toplanır.

Toplamda en ucuz:

HDD'siz 761 tl HDD ile 903 tl
En pahalı
HDD'siz 786 tl HDD ile 928 tl

Ama daha pahalı diye daha iyi diye düşünme hiç bir zaman. Türklerin sabit düşüncesidir daha pahalıysa daha kalitelidir diye.

AC4 gibi oyunları da bundan düşük kartla biraz zor oynarsın bende sistem topluyorum şuan daha AC4'ü 9500 Gt'de oynadım ama nasıl dersen 1400x900 çözünürlükte low ve anti aliasing falan cart curt kapalı halde yeni sistemde yeniden oynayacağım oyunu.

Amd sistem oyun için her zaman daha iyidir kanımca.

Ucuz ve kalitesiz parçalara kaçma lütfen. O kasayı alırsan üzülürsün.

Ekran kartına gerek yok. İşlemci içinde zaten bir ekran kartı mevcut.
Onun yerine 8 GB ve yüksek frekanslı bir RAM alınması tercih edilmeli.

Vatan'da %30 indirimle 1033 TL bekleyeceksen bunu al yada dediğin işlemciyi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…