800₺'ye İkinci El Xbox One Almak mantıklı mı?

smtglck2000

Megapat
Makaleler
1
Yer
Kilis
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
PS3 sahibi olmama rağmen ek olarak bir de Xbox One almak istedim ve 3 oyunla birlikte ikinci el Xbox One aldım. Sizce 800₺ fiyatı uygun mu? İlk çıkan modelini aldım, S veya X değil yani. Sizce Türkiye'de ikinci el kutulu Xbox One oyunları bulmakta zorluk çeker miyim? Aylık 85₺ Game Pass + Live Gold'a değer mi? Xbox One kullanan arkadaşlar hangi sorunlar muzdaripler? PS4'e göre artıları neler?

Cevaplarınızı bekliyorum, teşekkürler.

Bence bu konuyu almadan önce açman gerekirdi çünkü çok geç. PS3 satıp üstüne olan parayı ekleyip Xbox One X alman daha iyi olurdu. Eğer kasa 500 GB ise ileride sıkıntı çekmen de mümkün olabilir.

Bence bu konuyu almadan önce açman gerekirdi çünkü çok geç. PS3 satıp üstüne olan parayı ekleyip Xbox One X alman daha iyi olurdu. Eğer kasa 500 GB ise ileride sıkıntı çekmen de mümkün olabilir.
Xbox One X almamak için bir sürü geçerli sebebim var. Ayrıca bu aldığım Xbox'ı 3 ay taksitle aldım yani vereceğim aylık 250₺ civarı bir şey. Evet dediğin gibi 500GB hdd si var 4 oyun indirdim ve boş alan şu an 185GB oldu bakalım ilerde neler olacak.

Bu fiyata alacağın bir PC'de Xbox One'da oynayacağın oyunları oynayamazdın. Bence mantıklı bir şey yaptığın. 4K TV yoksa One X'e de gerek yok bence. Güle güle kullan.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı