8000-8500₺ Sistem Toplama

Oy oy oy konu benim bilgi alanım dışına çıkıyor yine :) Fakat burda iki ürünü bir arada kullanmışlar?
Onlar i5 8400 intel işlemci kullanıyordu. Siz, AM4 soket AMD Ryzen işlemci kullanacaksınız. Yani soketleri farklı.
1548533638203.jpeg

Evet bu sistem uyumlu ve oldukça performanslı. İçime sinmeyen tek şey RAM'lerin 2400 MHz olması. Sırf RAM'leri 3000 MHz yapmak için tek tek almaya değer mi orası size kalmış. Ancak eğer parçaları tek tek alacaksanız Corsair 16GB(2x8GB) DDR4 3000MHz bunları alın.

Aralarındaki fark:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Evet bu sistem uyumlu ve oldukça performanslı. İçime sinmeyen tek şey RAM'lerin 2400 MHz olması. Sırf RAM'leri 3000 MHz yapmak için tek tek almaya değer mi orası size kalmış. Ancak eğer parçaları tek tek alacaksanız Corsair 16GB(2x8GB) DDR4 3000MHz bunları alın.

Aralarındaki fark:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Aynen 2400Mhz olması sistemin bende yarattığı heyecanın kaybolmasına sebep oldu. Dediğiniz rami değerlendireceğim. Monitör olarak da Viewsonic 23.6" VX2458-C-MHD 280 NITS 1ms 144Hz HDMI DVI DP Kavisli FHD Gaming Monitör | ITOPYA bunu önerir misiniz herhangi bir pişmanlık yaşar mıyım?

@@Elyidos Genel kalite olarak çok iyi. Ancak kavisli olması düşündürebilir. Daha önce kavisli monitör kullanmadım. O yüzden deneyim açısından bir şey diyemem.

Tamam dostum teşekkürler her sey için. Ekleyeceğin herhangi bir şey yoksa ben seni daha fazla yormayayım :) Bu sistemi toplamak istiyorum eger darboğaz veya baska bir pismanlık yasamayacaksam.
@@Elyidos Genel kalite olarak çok iyi. Ancak kavisli olması düşündürebilir. Daha önce kavisli monitör kullanmadım. O yüzden deneyim açısından bir şey diyemem.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı