8000-8500₺ Sistem Toplama

O zaman 2k 75 Hz monitör mü, 1080p 144 Hz monitör mü?

Peki 2K'da önerdiğiniz sistem nedir? İşletim sisteminde Intel i mi tercih etmeliyim 2K'da? Veya diger parçalarda değiştirmem gereken var mı
Ryzen 5 2600x
Corsair (2x8) 16GB Ram
RTX 2060
1TB HDD
240GB SSD
Tuf gaming anakart
Kasa ve 600-650 Watt Power

Ryzen işlemciler F/p olarak daha önde gelecekte çıkacak oyunların neredeyse hepsi çoklu çekirdeğe önem verecek gibi gözüküyor. en iyisi dediğiniz sistemi almanızdır Lütfen SSD olarak samsung evo alabilirseniz alın PSU sistemin kalbidir FSP, SİLVER STONE, COOLOR MASTER, THERMALTAKE vb. güvenilir markalardan alın ayrıca 80+ en az bronze olanını alın.
Önerim biraz beklemenizden yana olacak aslında ryzen 3000 serisi işlemciler gelecek o fiyata gayet güçlü bir işlemci alırsınız.

Ne zamana cıkacakmış AMD nin işlemcileri bir bilginiz var mıdır? Çok uzun bir süre değilse bekleyeyim.

Mayıs haziran gibi çıkış yapıcak o işlemciler ces de elimiz boş döndük. Eğer 2k alıcaksan kesinlikle rtx 2070 almalısın 3500tlye vardı.

CES'de tanıtılmadı mı O zaman çok sürer çıkması ben 2600x toplayayım en iyisi. 2K 2060 alsam istenilen performansı alamaz mıyım yani?
Mayıs haziran gibi çıkış yapıcak o işlemciler ces de elimiz boş döndük. Eğer 2k alıcaksan kesinlikle rtx 2070 almalısın 3500tlye vardı.

Son düzenleme:
Yine bi performans alırsında rtx 2060 1080p kartı.

Abi sürekli yeni bir sey cıkıyor tam karar verdim derken yeni bir kararsızlık içinde buluyorum kendimi :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…