8000-8500₺ Sistem Toplama

Elyidos

Kilopat
Merhabalar, ben Ocak sonunda yeni bir kasa toplamak istiyorum. Bu kasaya 8000~8500₺ arası bir bütçe ayırabileceğim. Technopat'ın Sinerji iş birliğiyle topladığı kasayı gördüm çok beğendim.Ekstra olarak diğer toplanan sistemlerde gayet iyi duruyor. Yalnız bu işlerden çok fazla anlamadığım için sizlerin de fikrinizi almak istedim. Muhakkak kasayı toplayan arkadaşlarım bu işin ustalarıdır fakat ben tekrar sorayım. 8500 liraya kadar bir bütçede toplanabilecek en iyi kasa nedir?Bir de benim monitörüm de eski ve muhtemelen onu da değiştirmem gerekecek. Bununla alakalı yeni bir sistem öneriniz var mı? Teşekkürler.

1080p Monitör alın ve keyfinize bakın. İlla bu sistemi alman gerekmiyor, buna yakın parçalar öneriyorum.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Merhabalar, ben Ocak sonunda yeni bir kasa toplamak istiyorum. Bu kasaya 8000~8500₺ arası bir bütçe ayırabileceğim. Technopat'ın Sinerji iş birliğiyle topladığı kasayı gördüm çok beğendim.Ekstra olarak diğer toplanan sistemlerde gayet iyi duruyor. Yalnız bu işlerden çok fazla anlamadığım için sizlerin de fikrinizi almak istedim. Muhakkak kasayı toplayan arkadaşlarım bu işin ustalarıdır fakat ben tekrar sorayım. 8500 liraya kadar bir bütçede toplanabilecek en iyi kasa nedir?Bir de benim monitörüm de eski ve muhtemelen onu da değiştirmem gerekecek. Bununla alakalı yeni bir sistem öneriniz var mı? Teşekkürler.
Monitör dahil yeni bir sistem kurmak için bütçe biraz daha artmalı

1440p monitör kullanacak iseniz işlemciyi Ryzen 5 2600 yapabilirsiniz. Bileşenler birbirine uyumlu mu bilmiyorum yalnız, değilse küçük bir oynama ile halledilir. Bu arada döviz kuru yükselmez ise RTX 2070 ekran kartının fiyatı düşecek bana kalırsa.

Dosya Ekleri

• Adsız.png
    Adsız.png
    21,5 KB · Görüntüleme: 103
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı