Merhaba arkadaşlar, RTX 2070 ekran kartlı bi sistem almayı düşünüyorum. Sinerji sitesinden almak istiyorum montaj hizmetide var. RTX 2070 şart değil. Daha iyi olur dediğiniz öneriler olursa açığım. Monitör dahil değil. (Elimdeki monitör: MAG241C)
Ekran kartsız alın derim. Ekran kartını başka yerden alıp sisteme takın daha ucuzu başka sitelerde vardır. İşlemciyi 9600K seçilse bi yerden kısıp daha iyi olacaktır. 1080P için çok daha iyi işlemcidir masraflı ancak değer gibi.
Bu ekran kartını öneririm. Ayrıca sistemi montajlı olarak gönderseler bile ekran kartını kutu ile gönderiyorlar diye biliyorum. Yolda hasar gelmesin diye.
İşlemci soğutucusu?
2600X'in içinden herhangi bir soğutma çıkmıyor. Zaten çıksa bile kullanmanızı tavsiye etmem.
Böyle üst düzey bilgisayara iyi bir sıvı soğutma iyi gider.
2600X'in içinden herhangi bir soğutma çıkmıyor. Zaten çıksa bile kullanmanızı tavsiye etmem.
Yanlış bilgilendirme! AMD Ryzen 5 2600x'in kendi stok soğutucusu var. WRAITH SPIRE adı da. Ayrıca kendi stok fanı da OC yapmadığı sürece gayet yeterli.
Yanlış bilgilendirme! AMD Ryzen 5 2600x'in kendi stok soğutucusu var. WRAITH SPIRE adı da. Ayrıca kendi stok fanı da OC yapmadığı sürece gayet yeterli.