8000-9000 TL bütçe ile sistem toplama

• Konuyu başlatan Theody
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 21
  • Görüntüleme 5.576
Teşekkürler tekrardan ben iyice bakıp karar vereyim o zaman.
Photoshop ile uğraşıyorsan TN panel ile renkleri düzgün göremezsin. Bu yüzden doğru renk verdiği için genelde IPS tercih edilir. Oyun ve Photoshop karışık olduğu için IPS ile TN arasında olan VA paneli de önerebilirim ama VA paneller genelde Curved oluyor bilgin olsun.

Buna göre araştırmanı yapabilirsin. Bir modeli beğenirsen almadan önce buraya at inceleriz 😀

Photoshop ile uğraşıyorsan TN panel ile renkleri düzgün göremezsin. Bu yüzden doğru renk verdiği için genelde IPS tercih edilir. Oyun ve Photoshop karışık olduğu için IPS ile TN arasında olan VA paneli de önerebilirim ama VA paneller genelde Curved oluyor bilgin olsun.

Buna göre araştırmanı yapabilirsin. Bir modeli beğenirsen almadan önce buraya at inceleriz 😀
Bugün dediğimiz sistemi, konuştuğumuz değişiklikleri yaparak sipariş verdim. Monitör olarak da sizin önerdiğiniz AOC IPS panel 144 Hz 1 ms monitörü sipariş verdim. Umarım hayırlı olur. Yardımlarınız için tekrardan teşekkürler.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı