8000-9000 TL monitör önerisi

Bütçe
8000-9000
Geçmiş olsun diyelim. UFO testi yapanlar var ama zaten ghosting falan yok monitörde. Monitör menüsünden OC'yi açmayı unutma. ELMB Sync özelliğine inan hiç ihtiyacın olmayacak. Adaptive Sync açık ve uyumlu görünüyor mu ona bakabilirsin. Sonrasında Windows ekran ayarlarından 165 HZ semeyi unutma Çok üzüldüm, geçen gördüm 1 sene falan ekranı alalı 60 HZ'de kullandığının farkında olmayan arkadaşları duyunca.

Anladım sıkıntı yok. Monitörden gayet memnunum. Hiçbir mağazada olmaması. Adamlar 2.el Outlet ütünü aynı fiyata satıyorlardı. Bence Fiyat zammı uygulamak için raflardan kaldırıyorlar. Çünkü fiyatına göre Çok uygun ve çok işlevsel.

Ama stokların ciddi bir şekilde tükendiğii de düşünüyorum. Çok talep oldu sene sonu Monitörlere. Çoğu kişi bekledi çünkü sene sonunu indirim kovaladı. İndirimleri kaçıranlar da seneye çok daha artar diyerek aldılar zararına. Ben de Vatan'dan 2 ay önce 6300 TL'ye alanlardanım. Ama aldığımın 1 ay öncesi 5800 TL fiyatı kaçırdığıma üzülüyorum. Şu anda daha pahalı ve bulunamaması da bir yandan teselli ediyor

Bence sesimizi çıkarmayalım.

Hocam meraktan soruyorum, hangi mesleği icra ediyorsunuz? Bu arada önerdiğiniz monitör biraz sorunlu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…