8000-9000 TL Sistem Tavsiyesi

Anakartı OC ve upgrade etmen için tercih ettim. İstersen 300TL'ye anakart al, İlerde yeni parça almak istediğinde bulamazsın.
Hocam yalnız insanlar haklı bu paraya böyle bir sistem asıl bir şey bilmeyen sensin gibi duruyor bence biraz daha geliştir kendini bu konularda sonra sistem tavsiyesinde bulun yani şu sisteme gidip bu parayı vereceğine her gün Adekse gidip günde 3 saatten 30 TL verip oynasa 10 ay yetiyor parası :D
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Anakartı OC ve upgrade etmen için tercih ettim.İstersen 300TL'ye anakart al,İlerde yeni parça almak istediğinde bulamazsın.
"K" olmayan bir işlemci ile mi O.C. yapacak? Bir şey bilmeden konuşan sensin. Intel işlemcilerde O.C. için işlemci "K" ve anakart "Z" olmalı.

O 300 TL'lik anakart ile 1300 TL'lik anakarta da aynı parçalar takılır. Bu gelecektede böyle olacak şimdi de. Hem ben ne zaman 300 TL anakart önerdim? B360 fazlasıyla yeterli olur.

8000 TL'ile i3 sistem... Anladım.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Ekran kartı: GALAX GeForce GTX 1080 8GB Ekran Kartı 80NSJ6DHL4EK - Nanokatalog

Ekran Alıntısı.PNG


Toplam 9094,25 TL
Farklı sitelerden toplanırsa belki daha ucuza gelebilir indirim falan yakalanırsa. Anakartı X470 seçmek isterdim ama bütçeye yetmedi maalesef SSD bile takamadım bu sisteme 970 Evo çok yakışırdı oysa ki.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam İ3'lü sistem bende gözükmüyor rica etsem fotoğrafını atar mısınız?
Buyrun:
Anakartda OC desteği var. İlerde yapar
Ben hemen OC yapsın demedim.
Dostum sistem toplamayı bilmiyorsun, hala diretme. Bende pek toplayamıyorum. Bana topladığım sisteme iyi değil dediler (kimin dediğini de hatırlıyorum, bu konuya cevap yazmış biri:kıkırda:) bende sessizce konudan çıktım, diretmedim. Şu anda zaten sistem toplamıyorum.
Adsız.png
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Ekran kartı: GALAX GeForce GTX 1080 8GB Ekran Kartı 80NSJ6DHL4EK - Nanokatalog

Eki Görüntüle 330596

Toplam 9094,25 TL
Farklı sitelerden toplanırsa belki daha ucuza gelebilir indirim falan yakalanırsa. Anakartı X470 seçmek isterdim ama bütçeye yetmedi maalesef SSD bile takamadım bu sisteme 970 evo çok yakışırdı oysa ki.

Hocam İ3'lü sistem bende gözükmüyor rica etsem fotoğrafını atar mısınız?
Ekran Alıntısı.PNG

Alın hocam :D
Klavye, mouse ve kulaklık var ama kulaklık hariç gerisi peh gibi.
 
Anakartda OC desteği var.İlerde yapar
Ben hemen OC yapsın demedim.
Gerçekten sisteminiz çok saçma olmuş. 4500 TL'lik bir sistemi 9000 TL'ye önermişsiniz. Ayrıca arkadaş monitörsüz istemiş sistemi. Ayrıca OC yapılabilen yüksek bir anakart koymuşsunuz ama RAM'ler 2400 MHz. İşlemci çok düşük kalmış. Yani kısacası sistem kötü ve alınmaz. Son olarak ise ileride upgrade yapmak 3000 TL'den fazla tutacaktır ki yapılmaz. Bu fiyata Ryzen 7 2700 ve GTX 1070'te alınabilir bir seçenek. İyi tarafı ise seçtiğin ekipmanlar kaliteli.
 
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı