8000-9000 TL Sistem Toplama

Alaattin DEDE

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba Technopat ailesi. Uzun zamandır aklımda olan bilgisayar toplama fikrini artık hayata geçirmek istiyorum. Aklımdaki fiyat 8 bin 9 bin Dota & CS:GO & PUBG gibi oyunlar için PC toplamayı düşünüyorum. Yeni teknolojilerden fazla anlamıyorum, elimde önceden aldığım MSI GL72 6QF 641 XTR model leptop var. Satıp masaüstü toplamayı düşünüyorum. Yardımcı olabilir misiniz oyun sistemleri için Intel'i öneriyorlar, çok çekirdekli olmasından ötürü AMD öneriyorlar, sizin fikirleriniz nedir? Bu segmentte hangi ürünleri seçmeliyim yardımcı olursanız sevinirim.
Teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
İşlemci-Amd Ryzen 7 2700X
Anakart-Asus Rog CH7 Hero
Ram-16GB Corsair 3000Mhz Çift Slot Ram
Kasa+Power-Cooler Master Master Box 5 Lite+600W Power
Ekran Kartı-Nvidia Rtx2070

İşlemci Ve Ekran Kartı beklenebilir hocam yeni şeyler çıkacağı için sizin kararınız

İşlemci-Amd Ryzen 7 2700X
Anakart-Asus Rog CH7 Hero
Ram-16GB Corsair 3000Mhz Çift Slot Ram
Kasa+Power-Cooler Master Master Box 5 Lite+600W Power
Ekran Kartı-Nvidia Rtx2070

İşlemci Ve Ekran Kartı beklenebilir hocam yeni şeyler çıkacağı için sizin kararınız
Hocam o kasayı almanızı önermem. Ön tarafı kapalı ve içeri hava girmiyor diyorlar. PSU da ayrı alınmalı bence.

Hocam o kasayı almanızı önermem. Ön tarafı kapalı ve içeri hava girmiyor diyorlar. PSU da ayrı alınmalı bence.
Ben şuan kullanmaktayım hocam herhangi havalandırmada problem yok zaten power olarak 80+ 600W olarak çok sağlam bir kasa
Üzerinde 4 adet fan geldiği için havalandırma sıcağı atamama gibi problem olmuyor

Merhaba Technopat ailesi. Uzun zamandır aklımda olan bilgisayar toplama fikrini artık hayata geçirmek istiyorum. Aklımdaki fiyat 8 bin 9 bin Dota & CS:GO & PUBG gibi oyunlar için PC toplamayı düşünüyorum. Yeni teknolojilerden fazla anlamıyorum, elimde önceden aldığım MSI GL72 6QF 641 XTR model leptop var. Satıp masaüstü toplamayı düşünüyorum. Yardımcı olabilir misiniz oyun sistemleri için Intel'i öneriyorlar, çok çekirdekli olmasından ötürü AMD öneriyorlar, sizin fikirleriniz nedir? Bu segmentte hangi ürünleri seçmeliyim yardımcı olursanız sevinirim.
Teşekkürler.
Bence biraz daha bekle. Yaklaşık bir hafta kadar sonra, yeni Ryzen işlemciler, Navi mimarili kartlar ve son olarak RTX Süper serisi kartlar çıkacak.

Biraz daha beklemeni öneririm çünkü önümüzdeki süreçte performansını çok beğendim yeni ryzen işlemciler gelecek. Bu süreçte bilgisayar kasası ve SSD alabilirsin.
Ben şuan kullanmaktayım hocam herhangi havalandırmada problem yok zaten power olarak 80+ 600W olarak çok sağlam bir kasa
Üzerinde 4 adet fan geldiği için havalandırma sıcağı atamama gibi problem olmuyor
O kasa cidden havalandırma olarak sıkıntı yani cidden içeriye tam randıman hava alamıyor. Ayrıca o kasanın power supply ünitesi yeni ryzenlar için üretilen anakartların işlemci fazlarını bile desteklemez kaldı ki konu sahibinin anakartına bile yetmez çünkü Asus Rog CH7 Hero'nun 8+4 güç girişi var.

Son düzenleme:
Desktop Screenshot 2019.07.08 - 01.21.28.34.png

Monitör bu kardeşim bir bak. klavye takımı sana kalmış.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı