8000-9000 TL Sistem Toplama

Arkadaşın bırı toplamış, satıyor. 6 bıne anlastık gıbı ama alsam mı kararsızım. Dıger tarafta topladıgım ılerı sevıye sıstemler 10000'e ulaşıyor. Alsam pişman olur muyum sizce?
ahmet 2.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
İşlemci 2600 olsun, 2600x ile büyük fark yok, hız aşırtma önermem şahsen. Fiyatı 950 TL ye düştü,
Ram kısmında 3200 ile 3000 arasında 5 FPS oynamaz bile bence alma. 3000mhz gayet yeterli,
PSU alırken 80+ özelliği olmasına dikkat et,
SSD olmadan olmaz.
Sonuç olarak ben bu sepeti hiç sevmedim bütçe bakımından zarar edersin.

Bu sistem toplanmış ve arkadastan 6 bın TL'ye alacağım. 5 6 aylık arac alacagı ıcın satıyor, alınır mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Ağustos ayının ortalarını beklemenizi tavsiye ederim. RX5700XT'nin Custom modelleri çıkacak ve piyasa hareketli şuan. Zira bende r5 3600 ve RX5700XT li bir sistem toplayacağım.

4000 mhz segmenti düşünüyorum ileriye dönük olması için eğer 3200 alırsam iletişime geçerim.
Yakın zamanda DDR5'e geçilecek, 4000Mhz ne kadar ileriye dönük olur tartışılır bence 3600 gayet yeterli zaten eğer Ryzen 3000 serisi bir işlemci alacaksanız önerilen F/P RAM, 3600Mhz CL16. Ayrıca Bit değerine göre ekran kartı iyi kötü denemez, çok yanlış bir yargı.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı