8000-9000 TL Sistem Toplama

Kesinlikle 3. nesil Ryzen alınmalı.

Eki Görüntüle 413599

Monitör bu kardeşim bir bak. klavye takımı sana kalmış.
1660ti için 144hz monitör , 700w psu çok gereksiz.
Bu fiyata çok daha iyi parçalar alabilirsin. Ayrıca arkadaşların da dediği gibi 1-2 hafta daha bekle. Yeni Ryzen 3000 serisi, Navi mimarili ve RTX Super kartlar çıkacak.

Bu şekilde 1920*1080 çözünürlükte PUBG da ultra ayarlarda 90-100 FPS arası alırsın. 2K ve üstü için 8gb ekran kartlarına bakmalısın. Benim fikrim ultra da zaten cam gibi oluyor ve akıcı. Ekran kartlarının ömrünün 5 yıl olduğunu biliyoruz , fazla vermeye gerek yok bence.

Anakartın SYS Fan yeri az. 1660ti için Ryzen 1600 bile yetiyor, 3600 abartı.

Bende İnno3D 1660ti kullanıyorum ve hemen hemen bütün oyunlarda Ultra da 120 den fazla FPS alıyorum. Ryzen 3000 serisi GPU özelliği olması artısı, zaten ekran kartı alıyoruz neden fazla para verelim. 700 PSU ise anakartın özelleştirmeye açık bir kart. Yükleme yapılabilir. RTX kartlar 4500 TL hadi aldı diyelim bu sefer 4k oynamak isteyecek bu sefer de fazla herz alamıyacak.

Anakartın SYS Fan yeri az. 1660ti için Ryzen 1600 bile yetiyor, 3600 abartı.
Bence sistem gayet dengeli, işlemci çok güçlü ve ileride istediği ekran kartıyla upgrade edebilir, yazıda da belirttiğim gibi SSD’den kısıp yeni çıkacak RTX SUPER serisine de yönelebilir bütçeyi aşmadığından. Ekran kartı konusunda ucunu açık bıraktım. Bütçe varken en güncelini almak çok daha mantıklı diye düşünüyorum.

Anakartı fan bağlantılarına göre yargılayanı da yeni görüyorum ayrıca neden 3600 abartı onu merak ediyorum.

Bu parayı veren kişi kasasında fan sesi duymak istemez. Dediğin kasa 3 pinli fanlarla beraber üzerinde gelir ve boşta son RPM de dönerler. 4 pinli fanlarla değiştirmek istediğinde anakartın da boş yer bulamazsın, fan çoğaltıcı alman gerek falan filan. SYS FAN önemli

güzelmiş kardeşim eline sağlık işlemci ile ekran kartında cimri olmayacağım 256 bitlik olsun diyorum 192 yeterli beni göturur mu acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…