8000 Hz mouse tavsiyesi

Bütçe
3000 civarı mouse için 2500 mouse pad için 500.
1 saat banım yeni bitti şimdi herkes mesaj atmış şöyle diyim ben kendi bütçem fazla diye bişi demedim yani kendi bütçem fazla zannetmiyorum bunu söyleyen kişi de bana sallamış benim öyle bi lafım yok ve ben mouse a çok fazla bi para harcamak istemiyorum bu yüzden 2500tl dedim.

İşlemciniz 8K Hz destekliyor mu peki?
İ5 12400f bilmiyorum destekliyo mu

Bir de monitör kaç Hz? Sorusunu ekliyeyim.
165hz.

Kablosuz olsun dememişsiniz sanırım. 2500₺'ye kablolu DeathAdder V3 alınabilir.
İlk versiyonlarında scroll sıkıntısı var lakin sonrasında üretilen modellerde düzelmiş bu durum. Kolay kolay eski versiyon denk geleceğini sanmıyorum.
Knk teşekkürler öneri için ama kablosuz istiyorum ve hemde şansa bırakmak da bırakmak istemiyorum

Knk masa boyutuna bakıcam 2 dakika.

Knk masa boyut 110 a 60

Bütçe yetmiyor.

@Doom Slayer mouse pad için boyut ve yüzey tercihin nedir?
Knk 110 a 60 masa boyutum yüzey tercihim pek bilmiyorum hangisi daha iyi olursa fpss oyunu oynuyorum.

Anladım. Bütçeni görmediğim için ilk başta direkt bildiğimin en iyisini yazdım da. İndirimde bulursan Viper V2 Pro da bakabilirsin o da bu civarlarda. Kullanma fırsatım oldu hafifliği ve hissiyatı ile etkileyici bir fare. Ancak 8KHz dongle ayrı alındığı için 4KHz kullanmak zorunda kalabilirsin ki 4KHz ve 8KHz arasında hissedilir bir fark yaşayacağından emin değilim.
Tamamdır teşekkürler knk önerin için.

O fiyata 8KHz mouse var ama hafif QC sorunlu, denk gelmezse süper olur da şansa bırakmamak lazım.
O zaman boş ber evet doğru diyosun.

Son düzenleme:
2900₺'ye 8K hem kablolu, hem kablosuz. Malzeme kalitesi kötü değil lakin QC kötü olduğu için gıcırdama gibi olayları düşük ihtimal olsa da var. Yine de alınabilir şahsen.

@belirsizz knk senin attığın mouse vxe r1 pro max ten iyi mi?

2900₺'ye 8K hem kablolu, hem kablosuz. Malzeme kalitesi kötü değil lakin QC kötü olduğu için gıcırdama gibi olayları düşük ihtimal olsa da var. Yine de alınabilir şahsen.
Tamamdır teşekkürler knk bakıcam buna da.

Bide asus marka mouselar nasıldır?
Mouse pad hızlı mı olacak?
Boyut olarak sadece mouseumu kapsasın yoksa klavyeyi de mi?
Knk şimdi benim bi mouse padim var aslında mouse için üzerine de koyabilirim ikinci mouse pad olarak ama emin değilim tavsiyen nedir ben valorant felan oynadığım için dönerken felan sorun olsun istemiyorum yani galiba hızlı olması gerekir. Emin değilim bilgim olmadığı için.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı