8000 kaloriyi vücut ne kadar sürede telafi eder?

Hyper 12

Decapat
Merhaba. Definasyon dönemindeyim, günlük 1400 kalori civarı alıyordum. Yağ oranımı % 19'a kadar düşürmüştüm ama bayramda diyetimi tamamen bozdum. 2 gündür günde 8000 kalori alıyorum ve bunun çoğunluğu şerbetli tatlılar ve çikolatalar. Yarın tekrardan eski diyetime döneceğim. Sizce ne kadar sürede telafi ederim? Çok yağlanır mıyım?

Merhaba. Definasyon dönemindeyim, günlük 1400 kalori civarı alıyordum. Yağ oranımı % 19'a kadar düşürmüştüm ama bayramda diyetimi tamamen bozdum. 2 gündür günde 8000 kalori alıyorum ve bunun çoğunluğu şerbetli tatlılar ve çikolatalar. Yarın tekrardan eski diyetime döneceğim. Sizce ne kadar sürede telafi ederim? Çok yağlanır mıyım?
Aynı şekil ben de 😂 olimpiyatlara hazırlanmıyoruz brom rahat ol 2-3 gün bayram dolayısıyla takıldık keyiflendik. Rutine geri dönünce en geç 2 hafta içinde eski halimize döneriz sıkıntı etme. Arada olur öyle yarışa hazırlanmıyoruz dediğim gibi.

Ablam Koçaktan Baklava almış 1 kilo yuvarladık mesela 😂 Ocaktan bu yana 88 den 74 e düşmüştüm şimdi geri 88 olmuşumdur 2 günde ahHaha sıkıntı yok dediğim gibi düzene dönünce 2 haftada toplarsın

Hocam için rahat olsun, iki üç gün öyle yaptın diye 5 10 kilo da almazsın 2 aylık bir kayıp da yaşamazsın. Canını sıkma boş ver keyfine bak. Diğer arkadaşın da dediği gibi 2 haftaya düzeliriz. Öyle asla şeker kullanmayacağım diye kendini şartlamanın canını sıkmaktan başka bir şey olmadığını düşünüyorum.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı