8000₺ koltuk önerisi

Bütçe
8000

190E

Hectopat
Katılım
18 Nisan 2020
Mesajlar
693
Çözümler
1
Yer
Ankara
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Doğru düzgün a kalite koltuk arayışındayım. Aldıktan sonra gıcırtı sallantı takırtı yapmasın. Malzemesi kaliteli olsun. Hawk Fab V4 kullanıyorum aktif olarak ancak sevmedim. Oyuncu koltuklarının biraz para tuzağı olduğunu düşünmeye başladım ancak kefilseniz oyuncu koltuğu da önerebilirsiniz.

Can Sungur'un şu videoda bahsettiği banzai 2 modeline baktım ancak herhangi bir inceleme vs. göremedim ne video ne de Technopat üzerinde yazılı olarak. Bilen varsa danışmak istedim.

Banzai 2'de de iki farklı model bulunuyor bunlardan biri soft adı altında diğeri düz banzai 2. bütçe olarak soft modelini alabilirim diğeriyle arasında 4000₺ gibi bir fark var. Ancak sanırım soft modelinde yaslanma ve oturma bölgesini yukarı-aşağı ileri-geri ayarlama kızağı yokmuş. O yüzden ori 9 modeline bakabilirim.

IKEA markus çok öven gördüm ancak beğenmedim.

Bunları göz önüne alarak önerilerinizi bekliyorum.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
xDrive veya DXRacer, ikisi arasındaki fark ise xDrive DXRacer'in Türkiye muadili ve fiyat olarak ona göre uygundur. Fakat DXRacer bu sektörün ilklerindendir. Eskiden çoğu YouTuber kullanıyor fakat artık fame yani şöhret veya yaygınlığı düştü. Aynı zamanda bende şu an Rampage var. Zamanında DXRacer'a bütçem yetmediği almıştım. Pandemin başında almıştım ve gayet mennunum.
 
Hocam avm de test etme fırsatım oldu gerçekten aşırı rahat ve kaliteli bir koltuk.
Dün siz bunu attığınızdan beri bu koltuğu araştırıyorum daha 1 tane kötü yorum okumadım neredeyse. Sanırım bunu alacağım.
 
xDrive Fırtına kumaş mıydı?

Görsele bak siyah olan kısımlar deri, gri olan kısımlar kumaş. Yani oturduğun ve yaslandığın kısım kumaş o da yetiyor zaten. Deri kısımlar da şıklık katmış ben beğendim.
 

Görsele bak siyah olan kısımlar deri, gri olan kısımlar kumaş. Yani oturduğun ve yaslandığın kısım kumaş o da yetiyor zaten. Deri kısımlar da şıklık katmış ben beğendim.

Hocam hala memnun musunuz?
HP Omen mi bu mu acaba?
 

Yeni konular

Geri
Yukarı