Yazılım programlarını kullanmak ve Valorant, CS:GO, Minecraft gibi oyunları oynayabilmek için bir ürüne ihtiyacım var. Ekran boyutu pek önemli değil, dışarıda iken bana ağırlık yapmaması daha önemli. Ekran boyutunu ekstra bir monitör ile halledebilirim.
Huawei Matebook D16 modeli hoşuma gitti. Benim isteklerimi karşılıyor. Fakat yine de sizlere danışmak istedim, belki gözden kaçırdığım daha güzel modeller olabilir. Bana yardımcı olur musunuz?
Game Garaj’ın Laptop kategorisi, güçlü donanım, üstün ekran kalitesi ve taşınabilir tasarımı bir araya getiriyor. Oyun ve profesyonel kullanım için en iyi laptop modellerini şimdi keşfedin!
Game Garaj’ın Laptop kategorisi, güçlü donanım, üstün ekran kalitesi ve taşınabilir tasarımı bir araya getiriyor. Oyun ve profesyonel kullanım için en iyi laptop modellerini şimdi keşfedin!
Acer Nitro AN515-56 NH.QAMEY.001 i5-11300H 16 GB 512 GB SSD GTX1650 15.6" Full HD Notebook arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
HP Victus 4H0S0EA Ryzen 5 5600H 8 GB 256 GB SSD RTX3050 16.1" Full HD Notebook arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
Acer Nitro AN515-44-R6ZW NH.Q9HEY.002 Ryzen 5 4600H 8 GB 512 GB SSD GTX1650TI 15.6" Full HD Notebook arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
MSI Bravo 15 A4DCR-255XTR Ryzen 5 4600H 8 GB 512 GB SSD RX5300M 15.6 Full HD Notebook arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.